GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνηγοί χαλκού λεηλάτησαν κλειστό εργοστάσιο

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το εργοστ...


Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από το εργοστάσιο που γνώριζαν ότι δεν λειτουργεί και κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο βρισκόταν σε εξέλιξη. Έστησαν ενέδρα και, μόλις είδαν τρεις άνδρες να βγαίνουν φορτωμένοι με υλικά, τους ακινητοποίησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλε ο ένας από αυτούς.
Οι δράστες ηλικίας 48, 45 και 39 χρόνων είχαν «ξηλώσει» από το χώρο διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, 20 μέτρα καλώδιο και δύο ηλεκτροκινητήρες, ενώ είχαν μαζί τους πλήθος εργαλείων που χρησιμοποίησαν.
Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητό τους και τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους υπεύθυνους του εργοστασίου, ενώ οι «κυνηγοί» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για κλοπή και αντίσταση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση