GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Η «βόμβα» στο εφετείο πάγωσε την απολογία της Ζαρούλια

Νωρίς το πρωί, συνοδευόμενη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έφτασε στο Εφετείο η εμφανώς ανανεωμένη Ελέν...



Νωρίς το πρωί, συνοδευόμενη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έφτασε στο Εφετείο η εμφανώς ανανεωμένη Ελένη Ζαρούλια για να απολογηθεί στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση...
Με ανανεωμένο look εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Εφετείο η Ελένη Ζαρούλια προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, είχε κόψει τα μαλλιά της καρέ και φορούσε ανοιχτόχρωμο παντελόνι και σκούρα, ριγέ μπλούζα. Δεν έκανε δηλώσεις και αμέσως πέρασε στο εσωτερικό του Εφετείου.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως παρά το κάλεσα μέσα από το site της Χρυσής Αυγής, την ημέρα που στον ανακριτή βρέθηκε η γυναίκα του "αρχηγού", οι χρυσαυγίτες οπαδοί είχαν... καλύτερα πράγματα να κάνουν. Περίπου 20 άτομα συγκεντρώθηκαν κι αυτά όμως διασκορπισμένα και σε καμία περίπτωση η εικόνα δε θύμισε προηγούμενες απολογίες.

Η Ελένη Ζαρούλια, που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν παρούσα στο Εφετείο κατά τη διάρκεια απολογιών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καλείται να απαντήσει σε ένα βαρύ κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος της, το οποίο την θεωρεί ως μία εκ των "επισήμων εκφραστών" των θέσεων και παράνομων δράσεων της εγκληματικής οργάνωσης.
Της αποδίδεται, επίσης, όπως και σε όλους τους βουλευτές συγκατηγορουμένους της, "από κοινού διεύθυνση" της οργάνωσης ενώ τονίζεται ότι είχε, όπως και οι συνάδελφοι της, τη δυνατότητα να αναφέρεται "απευθείας στον αρχηγό".

Ο δικηγόρος της έχει καταθέσει αίτημα να της δωθεί νέα παράταση, μένει να αποφασίσουν οι ανακρίτριες αν θα γίνει δεκτό ή όχι.
Μάλλον ήθελε να... τελειώνει το συντομότερο δυνατό αλλά είχε λογαριάσει χωρίς το τηλεφώνημα για βόμβα!

Λίγο πριν φτάσει στο Εφετείο η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο, το οποίο όμως αποδείχθηκε φάρσα.
Στις 08:57 το πρωί της Πέμπτης έγινε τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και δυο λεπτά μετά την ιστοσελίδα zougla, πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Εφετείο.
Δόθηκε χρονικό περιθώριο 45 λεπτών και άμεσα έφτασε στο σημείο ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ερευνήσει το χώρο. Εξαιτίας των ερευνών διακόπηκαν όλες οι διαδικασίες, ανάμεσά τους και η απολογία της Ελένης Ζαρούλια και το Εφετείο εκκενώθηκε, ενώ έκλεισε και η Λουκάρεως για λίγη ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση