GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Άρπαζε τσάντες από ποδηλάτισσες με τη μηχανή του

Νεαρές γυναίκες που κινούνταν με ποδήλατα ή και πεζές έβαζε στόχο ένας 33χρονος στο Βόλο, που τις πλησίαζε με τη μοτοσικλέτα του και...


Νεαρές γυναίκες που κινούνταν με ποδήλατα ή και πεζές έβαζε στόχο ένας 33χρονος στο Βόλο, που τις πλησίαζε με τη μοτοσικλέτα του και άρπαζε τις τσάντες τους. Μέσα σε λίγη ώρα διέπραξε τρεις αρπαγές και θα συνέχιζε, αν δεν έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών.
Πρώτο θύμα του τσαντάκια ήταν μια 23χρονη πεζή, αλλά στη συνέχεια άρπαξε τις τσάντες άλλης μιας 23χρονης και μιας 20χρονης που έκαναν βόλτα με τα ποδήλατά τους. Και οι τρεις τσάντες περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των θυμάτων που ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε., που κατάφεραν να εγκλωβίσουν τη μοτοσικλέτα του δράστη και να τον συλλάβουν. Στην κατοχή του, όμως, βρέθηκε μόνο το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης, το οποίο της επιστράφηκε.
Οι αστυνομικοί αναζητούν τα σημεία όπου πέταξε τις τρεις τσάντες ο 33χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες αρπαγές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση