GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικιωμένος σάτυρος αναστάτωσε παραλία στο Ηράκλειο

Ούτε τους λουόμενους, αλλά ούτε και τα… χρόνια του σεβάστηκε ένας ηλικιωμένος σάτυρος ο οποίος προκάλεσε θύελλα οργισμένων αντιδράσε...


Ούτε τους λουόμενους, αλλά ούτε και τα… χρόνια του σεβάστηκε ένας ηλικιωμένος σάτυρος ο οποίος προκάλεσε θύελλα οργισμένων αντιδράσεων στην παραλία της Λυγαριάς Ηρακλείου, όταν άρχισε να… χαϊδεύεται προκλητικά μπροστά σε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά!
Όσοι βρίσκονταν στην παραλία και είδαν τον 75χρονο άνδρα να αυνανίζεται χωρίς ίχνος ντροπής, έγιναν έξαλλοι αλλά συγκρατήθηκαν και δεν τον… πλάκωσαν στο ξύλο! Αντίθετα, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Ηρακλείου, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον… θερμόαιμο ηλικιωμένο και να του φορέσουν χειροπέδες.
Ο συνταξιούχος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και προσβολή της δημόσιας αιδούς.
Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είχαν γίνει καταγγελίες σε βάρος του και περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να συμμορφωθεί!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση