GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάρει τα λευκά ο Φαλκάο

Παρά τις προσπάθειες αρκετών ομάδων της Premier League να αποκτήσουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο Κολομβιανός φέρεται έτοιμος να υπογ...



Παρά τις προσπάθειες αρκετών ομάδων της Premier League να αποκτήσουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο Κολομβιανός φέρεται έτοιμος να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτό ισχυρίζεται σήμερα η εφημερίδα «AS», η οποία τονίζει ότι διεθνής επιθετικός έχει απαντήσει ήδη αρνητικά σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο «τίγρης» φέρεται να έχει αποφασίσει να παίξει στη «βασίλισσα της Ευρώπης», χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει με τις άλλες ομάδες, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει δοθεί ακόμα σε κάποια ομάδα ο Άλβαρο Μοράτα και ίσως δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Μονακό.

Ο 28χρονος Φαλκάο έχει υπογράψει μέχρι το 2018 στον σύλλογο του Πριγκιπάτου και – παρότι βρίσκεται στη Βραζιλία για να στηρίξει τις προσπάθειες των συμπατριωτών του στο Μουντιάλ – συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση