GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην περιοχή της Καμάρας

"Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμ...



"Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 η Έλενα Ράπτη βρέθηκε στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, όπου από υπαίθριο περίπτερο (σταντ), μαζί με εθελοντές της εκστρατείας, ενημέρωσε τους διερχόμενους πολίτες για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Οι διερχόμενοι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοηθείας».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση