GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος : «Να δοθούν απαντήσεις για τις «κατά Βούλτεψη» βαριές κατηγορίες προς Χαρδούβελη»

Η πρώτη ερώτηση που θα κληθεί να απαντήσει η νέα υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Σοφία Βούλτεψη και η οποία ήδη  διενεμήθη στ...



Η πρώτη ερώτηση που θα κληθεί να απαντήσει η νέα υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Σοφία Βούλτεψη και η οποία ήδη  διενεμήθη στα Μ.Μ.Ε. αναφέρεται στις “KΑΤΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ” καταγγελίες της.

Ο Πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, μεταξύ άλλων θέτει τα εξής ερωτήματα.

«Πώς δεχθήκατε να γίνετε κυβερνητικός εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που συμμετέχει ως ‘’πρωταγωνιστής και τσάρος της οικονομίας’’ ένας που εσείς προσωπικά έχετε αυτολεξεί καταγγείλει και χαρακτηρίσει γράφοντας για τον νέο Υπουργό Οικονομικών ότι: «είναι “εθελόδουλος”, ένας άνθρωπος που είναι έτοιμος να εξηγήσει, να δικαιολογήσει, να ταυτιστεί με τη γνώμη των δανειστών»

«Ένας “αναλυτής” των ψυχαναγκαστικών προβλημάτων των δανειστών μας»

«Ένας που κάνει και τον καθηγητή στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς»

«Ένας που αποδέχεται ότι η χώρα ‘’στραγγαλίζεται’’ καθαρά για λόγους παραδειγματισμού, για να τιμωρηθεί δηλαδή, να εξουθενωθεί και να μηδενιστεί, να μην υπάρξει η παραμικρή περίπτωση να συνέλθει»

«Ένας που η δική του ζωή δεν έχει καθόλου επηρεαστεί από την άθλια κατάσταση της λεγόμενης «Ισχυρής Ελλάδας» και των swaps και νομίζει πως διαρκεί ακόμη εκείνη η «χρυσή εποχή»

«Ένας που πιστεύει πως θα καθίσουμε όλοι να τιμωρηθούμε από τους πρώτους διδάξαντες την διαφθορά, την μεταφορά μαύρου χρήματος σε φορολογικούς παραδείσους»

«Ένας μόνιμος σύμβουλος πρωθυπουργών – διεκπεραιωτών»

«Ένας που θα δυσκολευτεί να βρει τράπεζα να τον (ξανα)μαζέψει»

«Ένας που πρέπει να φροντίσει, τόσο ο ίδιος όπως και κάποιοι άλλοι που έχουν αναλάβει να μας τρομοκρατήσουν, να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο απαρατήρητοι»

«Ένας που πρέπει να φροντίσει να μην μας εκνευρίσει ξανά, διότι θα θυμηθούμε πως ήταν μέλος της περίφημης επταμελούς επιτροπής καταγραφής του ελλείμματος, που τον Οκτώβριο του 2009 διόρισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να δημιουργηθεί η νομιμοποιητική βάση για να οδηγηθεί η χώρα στο Μνημόνιο»

«Ένας εξ’ εκείνων που δεν πρέπει να ξεχάσουμε διότι θα έλθει η ώρα της Δικαιοσύνης και ο καθένας θα κληθεί να απολογηθεί για τον ρόλο του, ο καταληφθείς από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης Γκίκας Χαρδούβελης»

Επίσης -σημειώνει στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Νίκος Νικολόπουλος- παρακαλείται η νέα Υφυπουργός αφού πρώτα ρωτήσει τον συνάδελφο της Υπουργό Γκ. Χαρδούβελη, όσα στο «αν είναι μαζοχιστής και του αρέσουν οι τιμωρίες» και εν συνεχεία τον Α. Σαμαρά εάν αυτό το «κάτι που έπρεπε να βρεθεί και γι’ αυτόν…», ήταν ακριβώς η καρέκλα του Υπ. Οικονομικών, όπως στο υστερόγραφο του άρθρου της αυτολεξεί σημειώνει.

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος την ίδια ερώτηση καταθέτει και προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών και τους καλεί να απαντήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα - καταγγελίες που δημοσίως έχει θέσει η κ. Σοφία Βούλτεψη με την αρθρογραφία της.

Ειδικότερα ο κ. Χαρδούβελης, καλείται να απαντήσει και εάν ισχύουν τα όσα είπε ως οικονομικός σύμβουλος του ομίλου Eurobank.

Συγκεκριμένα ότι: «η ανεργία θα εξακολουθεί να είναι μεγάλη, οι συντάξεις πενιχρές, το καθημερινό άγχος της επιβίωσης έντονο και οι νέοι μας θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο στο εξωτερικό».

Το τελευταίο της παρέμβασης μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου του Ν. Νικολόπουλου, αφορά τον Πρωθυπουργό: «με εντολή Σαμαρά μπορεί να άλλαξε τις απόψεις του και να αλλοίωσε τις εκτιμήσεις του, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο ‘’εκλεκτός’’ των ξένων δανειστών νέος Υπ. Οικονομικών και με την ίδια οικονομική πολιτική θα αλλάξει η ζοφερή κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση