GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ" από το Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ στη Λιβαδειά

Χθες βράδυ (27/6/2014), στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών ...



Χθες βράδυ (27/6/2014), στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν), το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α), ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Β/βάθμιας εκπαίδευσης και το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων "Πρόταση ζωής" Βοιωτίας, οργάνωσαν το Αντιφασιστικό Φεστιβάλ, το οποίο επέστρεψε στην πόλη από όπου ξεκίνησε, ύστερα από εφτά χρόνια.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν :
ο ΑΚΟΛ ,
η σχολή χορού "Duende" της κ. Μαρίας Τσαλούκη και
η μουσική σχολή "Modern Music Academy" του κ. Πανουργιά.

Το Φεστιβάλ έγινε, για να περάσει μέσα από το μήνυμα : "ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ" ,πως για κάθε άνθρωπο και κυρίως για τους νέους, η επιλογή να υπηρετήσουν αξίες και ιδανικά και να αγωνιστούν για το δικαίωμα στη δουλειά ,στη μόρφωση ,στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, είναι ο δρόμος που μπορεί να τους οδηγήσει μακρυά από τον κόσμο των Ναρκωτικών.
Δίνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στους εξαρτημένους, ότι μπορούν και πρέπει να δώσουν το δικό τους αγώνα για την απεξάρτηση τους και την κοινωνική τους επανένταξη.
Και το πιο σημαντικό είναι ,ότι αυτόν τον αγώνα μπορούν πλέον να τον δώσουν στην πόλη τους, αφού από τις αρχές του χρόνου, λειτουργεί στην πόλη της Λιβαδειάς, το συμβουλευτικό κέντρο του ΚΕ.ΘΕ.Α.

Συνδιοργανωτές ήταν :
Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας
Δήμος Λεβαδέων και
Επιμελητήριο Βοιωτίας

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν :
ο δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Νίκος Παπαγγελής
Αντιπρόσωπος της Περιφέρειας ,ο κ. Γιώργος Ζιώγας
ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σταθάς
καθώς και οι κύριοι Νώντας Κοτσικώνας και Πέτρος Αρκουμάνης,από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας, οι οποίοι στηρίζουν και είναι πάντα παρόντες σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Την κεντρική ομιλία έκανε η Αντιπρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν, κ. Ελένη Καντά.
e-sterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση