GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίνι χασισοφυτεία εσωτερικού χώρου στη Λέσβο

Με τέσσερα τσιγαριλίκια στις τσέπες του κυκλοφορούσε στη Μυτιλήνη ένας 37χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρ...



Με τέσσερα τσιγαριλίκια στις τσέπες του κυκλοφορούσε στη Μυτιλήνη ένας 37χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά η σύλληψή του έφερε στο φως και ένα εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου που είχε στήσει στο σπίτι του

Με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το χώρο όπου καλλιεργούσε μέσα σε δύο πλαστικές γλάστρες δύο μικρά δενδρύλλια κάνναβης.

Το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο ήταν εφοδιασμένο με έναν αλουμινένιο αεραγωγό μήκους εννέα μέτρων που το φίλτρο του ήταν συνδεδεμένο με ανεμιστήρα, έναν ηλεκτρικό λαμπτήρα φωτισμού και μία τέντα ειδική για την καλλιέργεια κάνναβης.

Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι γυάλινες και μία νάιλον συσκευασίες με συνολικά 73 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στα οχήματα που οδηγούσαν δύο Έλληνες ηλικίας 45 και 40 χρόνων στο Μεσολόγγι και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες και δύο δενδρύλλια κάνναβης, ενώ και οι δυο είχαν στην κατοχή τους συνολικά 24,9 γραμμάρια χασίς. Έτσι, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών είχε ένας 55χρονος το σπίτι του στην Αμαλιάδα οποίου ερεύνησαν οι άνδρες της Ασφαλείας.

Μέσα βρήκαν και κατέσχεσαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 γραμμαρίων και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

1 σχόλιο

  1. ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση