GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί πήγε η Ντόρα στον Βενιζέλο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο Press-gr. "Μυστήριο" επικρατεί για τη σημερινή συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Ευάγ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο Press-gr.

"Μυστήριο" επικρατεί για τη σημερινή συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς κανείς εκ των δύο δεν έκανε δηλώσεις. Μόνο εικασίες γίνονται....

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, πάντως, η συνάντηση είχε σχέση με το θέμα του ορισμού της ως νέας επιτρόπου. Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη το είχε συζητήσει και με τον κ. Σαμαρά στην προ ημερών συνάντησή τους στην οδό Μουρούζη, αλλά παρέμεινε -και μετά τη συνάντησή τους- δύσπιστη εκφράζοντας τον φόβο ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί την τελευταία στιγμή να την αδειάσει.

Πήγε λοιπόν σήμερα στον κ. Βενιζέλο προκειμένου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να παίξει το ρόλο του "εγγυητή" και να διασφαλίσει με την παρέμβασή του τη σίγουρη τοποθέτησή της στο θέση της επιτρόπου.

6 σχόλια

  1. Αντί να κάτσει στ’ αυγά της, να πίνει τα τσάγια της με τις μεγαλοκυρίες των βορείων προαστίων και να ανάβει κανένα κεράκι στον Σαμαρά που την έβαλε στο Επικρατείας και την έκανε βουλευτή, η Ντόρα Μπακογιάννη αυτή συνεχίζει να παίζει τα δικά της παιχνίδια.

    Ο Σα(χλα)μάρας το έχωσε από το παράθυρο στην Βουλή ( “βολευτή” επικρατείας ) και το σπρώχνει τώρα στην ΕΟΚ ( σαν επίτροπο της διαπλοκής) για να απαλλαγεί από την αποκρουστική παρουσία του…

    Ο Αντωνάκης , αν και στη μονομαχία του με την κ. Μπακογιάννη, για την αρχηγία του κόμματος, υποσχέθηκε κατάργηση της οικογενειοκρατίας, κατάργηση των πολιτικών τζακιών και εσωκομματική δημοκρατία, εντούτοις όμως, προώθησε παντού τις πολιτικές οικογένειες, αδιαφορώντας για τα άξια μέλη και στελέχη του κόμματος.

    Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

    Δικαιούται κανείς να ρωτήσει εάν υπάρχει μια ανώτατη δύναμη που πρέπει να φυτεύει διαρκώς τη Ντόρα Μπακογιάννη στα σπίτια μας.

    Δικαιούται κανείς να ρωτήσει τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες για να απαλλαγούμε οριστικά από τον πολιτικό αυτό σκελετό.

    Είναι κατάντια για τον λαό μας να διορίσει μια εκπρόσωπο “εκκωφαντικής” μετριότητας στη Ευρώπη.

    Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας “δουλεύει” ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΜ.Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ . ΠΑΝ. ΤΡΑΙΑΝΟΣ …
    (…Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ντόρας. Η Ντόρα ελάχιστους μήνες πριν μας “απείλησε” ότι, αν δεν την βάζαμε στη Βουλή, θα μας “εγκατέλειπε” και θα πήγαινε σπίτι της. Ο “αχάριστος” λαός την έστειλε σπίτι της, αλλά ο “συνάδελφός” της Αντώνης είχε άλλη άποψη …Δεν “άντεχε” αυτήν την “αδικία” …Βουλή χωρίς την Ντόρα; …Χωριάτικη σαλάτα χωρίς φέτα; …Γίνεται; …Δεν γίνεται.
    Γι’ αυτόν τον λόγο την αποκατάστησε κανονικά. Αυτήν, που ο λαός έδιωξε με τις κλωτσιές από την “πόρτα” της Βουλής, ο Αντώνης την έβαλε από το “παράθυρο”. Με αυτόν τον τρόπο επιβίωσε πολιτικά το άχρηστο πλάσμα …Η ανωφελής καλτάκα της Μεταπολίτευσης …Η χωρίς κανένα αντικείμενο θηλυκή “πρωταγωνίστρια” της Μεταπολίτευσης …Η “αντιστασιακή” του γαλλικού Μάη …Η τυμβωρύχος του τάφου του Μπακογιάννη …Η άεργη πολυεκατομμυριούχος …Η απολύτως αστοιχείωτη και άσχετη με τα πάντα. Όλη της η ασήμαντη ζωή γραμμένη σε “σκονάκι” από ένα επιτελείο, το οποίο, εξ’ αιτίας των μόνιμων φιλοδοξιών της, έχει εξασφαλίσει μόνιμη εργασία.
    Δυστυχώς για τη δημοκρατία μας και τη λειτουργία του συστήματός μας ούτε αυτήν κατόρθωσε ο λαός να “διώξει” — η συμμορία των γόνων είναι συμπαγής και δεν εγκαταλείπει τα μέλη της. Την είδαμε να μπαίνει πανευτυχής στη Βουλή, “γράφοντας” τον “κυρίαρχο” λαό στις καταπονημένες γιγαντογόβες της. Απόλυτα προκλητική και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Λίγο “βρεγμένη” από το πανελλήνιο “φτύσιμο”, αλλά ποιος θα το θυμάται μετά από λίγους μήνες; …Η δουλειά μας να γίνεται και ο κοσμάκης “ξεχνάει”, όπως πιστεύει ο Αποστάτης. Άλλη μια φορά που η Η Ντοράκουλα νίκησε τον κυρίαρχο λαό. Ο κυρίαρχος μπορεί να είχε τη δύναμη της ψήφου, αλλά αυτήν, όπως φαίνεται, είχε τη δύναμη της λίστας της Μιεζενς.)

    Μητσοτακισμός η Ντορακισμός: Το ανώτατο στάδιο της κοινοβουλευτικής αχρειότητας.

    Δόγμα του: «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

    Ο σκοπός φυσικά ήταν πάντοτε η ιδιοτέλεια , η πατρωνία και η εξουσία…

    Αν η κόρη του «εφιάλτη», δεν ήταν υπάλληλος στην εξυπηρέτηση κυρίως των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων θα είχε προ πολλού πάρει σύνταξη από την πολιτική σκηνή.

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η Ντόρα και τα Ντοράκια της τους είναι απαραίτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ μωρή πολιτική πατσαβούρα, ξεπουλημένη κόρη του δράκουλα , φερέφωνο της ξενοκρατίας πρωθιέρεια της Ντορό-φαυλό-κρατίας .και μαριονέτα της λέσχης Μπιλντενμπεργκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτήν την άσχετη και άχρηστη ζάπλουτη χήρα, που ο λαός την έδιωξε με τις “κλωτσιές” από την “πόρτα”, ο γελοίος ο Αντωνάκης την έβαλε ξανά στο πολιτικό σκηνικό από το “παράθυρο”.

    Τώρα η “ξεδιάντροπη” και κατά φαντασία “λαοφιλής” χουβαρντού Ευροπαίζεται !!!

    «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον»…

    Είναι τοις πάση γνωστό πως το γήρας δημιουργεί παρενέργειες…

    Επειδή η ανακύκλωση είναι πολύ της μόδας τα σκουπίδια δεν καταστρέφονται αλλά επιστρέφουν με άλλη μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντόρα: Η «συνιστώσα Siemens» της Νoυ-τόσο-Δούλας... η αθώα "συμμαθήτρια" του Μιζοφοράκου …

    H Nτόρα το άλογο κατασκεύασμα του Μητσοτάκουλα ,του εφιάλτη Δράκουλα.

    Νομίζω ότι μεγαλύτερο βδέλυγμα δεν έχει παραγάγει η πολιτική σκηνή της ΕΛΛΆΔΟΣ.

    Μια πολιτικάντισα, από τις πλέον μισητές, από τις πλέον επικίνδυνες για την πατρίδα μας .

    Ξέχασε το κάζο της εσωκομματικής διαδικασίας όταν παραλίγο να μη βρει ούτε την ψήφο της και αποφάσισε να γίνει Ευροσωτήρας της Ελλάδας.

    Aυτό το πολιτικό σκουπίδι, δεν το έστειλε ο Ελληνικός λαός στα αγύριστα ;;;

    Πως βρέθηκε απο τον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ στην Βουλή ;;;

    Όποιος θεωρεί πως η Ντόρα παραιτήθηκε από τους στόχους της και από τους διακαείς πόθους της, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής η Σα(χλά)μαρας

    Ξενόδουλη,ονειροπαρμένη και στα εκατομμύρια βουτηγμένη η Ντοράκουλα η Μητσοτακό-γεννημένη

    Αν δεν απαλλαγούμε από την ληστοσυμμορία, όλων των πλιατσικολόγων πολιτικών της Μητσοτακοκρατίας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα…

    ΑΕΡΑ – ΑΕΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΧΟΛΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Ντοράκουλα και ο Βουβουζέλος όζουν πολιτική πτωμαίνη.

    Ποιός ασχολείται με πολιτικές μούμιες;;;

    Ποιός ασχολείται πιά, με τα απολειφάδια της Ψωροκώσταινας …


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση