GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίστανε την εκπρόσωπο του Πατριαρχείου και εξαπατούσε ηλικιωμένους

Ποσό που υπερβαίνει τα 11.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας άνω των 40.000 ευρώ, απέσπασε μία 49χρονη από ηλικιωμένους, παριστάνοντας την ...


Ποσό που υπερβαίνει τα 11.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας άνω των 40.000 ευρώ, απέσπασε μία 49χρονη από ηλικιωμένους, παριστάνοντας την εκπρόσωπο του Πατριαρχείου
Η 49χρονη επισκεπτόταν ηλικιωμένους στα σπίτια τους και παρίστανε είτε την εκπρόσωπο Πατριαρχείου είτε επικαλούνταν τη δήθεν σχέση της με φιλανθρωπικά ιδρύματα και τη συνεργασία της με επιφανή πρόσωπα, αποσπώντας χρήματα και τιμαλφή.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψη ενημέρωνε τους ηλικιωμένους ότι είχαν κερδίσει σε κλήρωση είτε 6.000 ευρώ, είτε μηνιαίο βοήθεια 800 ευρώ, τα οποία όμως για να τους καταβληθούν έπρεπε ως προϋπόθεση να της δείξουν τιμαλφή που να αποδεικνύουν την πίστη τους στην ορθόδοξη εκκλησία. Μάλιστα, προκειμένου να είναι πειστική, τους έδινε τηλεφωνικές ταχυδρομικές επιταγές, στις οποίες συμπλήρωνε το ποσό και τον υποτιθέμενο τυχερό αριθμό. Έτσι αφαιρούσε κοσμήματα και χρήματα, με τη μέθοδο της απασχόλησης αλλά και με τη βία σε κάποιες περιπτώσεις.
Από ορισμένους ηλικιωμένους, επίσης, ζήταγε 50 ευρώ, με το πρόσχημα ελέγχου τυχόν ταύτισης του σειριακού του αριθμού, με δήθεν τυχερό αριθμό και αντί αυτών τους επέστρεφε πλαστά.
Πεδίο δράσης της ήταν η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή και οι Σέρρες, αποσπώντας συνολικά 11.530 ευρώ και τιμαλφή αξίας 43.500 ευρώ.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση, ληστεία, κλοπή, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και ψευδή ανωμοτί κατάθεση ενώ διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Ρόδου και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για απάτη και ληστεία.
Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ..ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟΠΕΤΑΧΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ,.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση