GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Μαριά η πρώτη αναμέτρηση κορυφής του Σαμαρά στο νέο Ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη...

«Εκπλήξεις» υπόσχεται στον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών. Τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά θα έχει απέναντί του ο...

«Εκπλήξεις» υπόσχεται στον πρωθυπουργό
ο αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών.

Τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά θα έχει απέναντί του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη επί ευρωπαϊκού εδάφους αναμέτρηση κορυφής μετά τις ευρωεκλογές.
Ο κ. Σαμαράς πρόκειται να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της ελληνικής προεδρίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Εκ μέρους της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, της τρίτης σε δύναμη ομάδας της νέας Ευρωβουλής, αποφασίστηκε σήμερα να την εκπροσωπήσει, απέναντι στον κ. Σαμαρά, ο Νότης Μαριάς.
Ο κ. Μαριάς, ο οποίος προ ημερών εξελέγη αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, θα είναι και ο πρώτος Έλληνας ευρωβουλευτής που λαμβάνει το λόγο στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τη νέα σύνθεσή του.

Ένα πρώτο σαφές στίγμα των θέσεων του έδωσε σήμερα ο κ. Μαριάς σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δηλώνοντας ότι «θα παρουσιάσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όλα τα θέματα που απασχολούν την πατρίδα μας και το λαό μας» και υποσχόμενος «εκπλήξεις» στον κ. Σαμαρά για εκείνη την ημέρα.
Ο κ. Μαριάς τονίζει ότι «ο κ. Σαμαράς δεν αμφισβητεί την κλασσική πολιτική της λιτότητας που έχει επιβάλει η κ. Μέρκελ» και ως εκ τούτου επισημαίνει την ανάγκη “να ανατραπεί αυτή η πολιτική της λιτότητας ώστε να δοθούν δυνατότητες σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. και ιδίως στις χώρες του Νότου να μπορέσουν να επιτύχουν την πολυπόθητη οικονομική μεγέθυνση”.
Υπογραμμίζοντας ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν μια σαφέστατη καταδίκη της αντίληψης της μερκελικής Ευρώπης που επεμβαίνει στα εσωτερικά των κρατών, καθορίζοντας το ύψος των μισθών, περικόπτοντας τις συντάξεις κλπ», ο κ. Μαριάς αποκαλύπτει και το «μεγάλο παζάρι» για την προώθηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν:
«Το παζάρι είναι ότι για να πάει ο κ. Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν θα δοθεί μια σημαντική θέση στους Σοσιαλιστές και στη συνέχεια θα μοιραστούν ανάλογα και οι άλλες θέσεις. Όμως το μήνυμα των ευρωεκλογών ήταν ακριβώς το αντίθετο από εκείνο της μερκελικής Ευρώπης και δεν το εκφράζει βεβαίως ο κ. Γιούνκερ . Σε κάθε περίπτωση λοιπόν εμείς θα καταψηφίσουμε την υποψηφιότητα του”.

8 σχόλια

  1. Πάτα τον τον πούστη το στραβό το μπούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ένστολοι θα πάρουν πίσω τα επιδόματα και μάλιστα αναδρομικά

    Οι δικαστικοί θα πάνε μισθολογικά εκεί που ήταν

    Τα εφάπαξ θα πληρωθούν αμέσως με την έγκριση της επόμενης δόσης..

    Τι να πω βρε παιδιά...

    Αφού δεν σηκώνεται , το 1,5 εκατομμύριο άνεργων, το 1,5 εκατομμύριο ανασφάλιστων με μισθό 400 Ευρώ, όλοι αυτοί που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και τις μεσαίες επιχειρήσεις τους καθώς και οι πατεράδες που βλέπουν τα παιδιά τους να οδεύουν για τις φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές, ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΝΤΣΆΡΟΥΝ στην κυριολεξία την κυβέρνηση είναι τυχερή ΑΥΤΗ (η κυβέρνηση)...

    Ξεκίνησαν από τα χαμηλά στρώματα του Λαού οι αδικίες... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΜΠΑΤΣΟΥΙ ,ΤΣΑΤΣΟΥΣ, ΔΙΑΚΑΣΤΕΣ...ΟΛΕ 2.3 ΕλληνΕς δεν κάνουν Δήλωση δεν έχουν να χάσουν ΤΊΠΟΤΑ είναι μη κυβερνισιμοι ήδη..ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ,{ φαίνεται καθαρά πια ότι οΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να μη κυβερνήσει} ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ , ΟΎΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ ΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΏΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΥΣ...

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kατά σειρά η Κυβέρνηση, ο Δικαστής κι ο Μπάτσος...Ο Χρυσαυγίτης λείπει, για να συμπληρωθεί το καρέ..

    Τελικά στην Ελλάδα είναι νόμιμο να γαμάς τη ζωή όλων των Ελλήνων, εκτός της πολύτιμης ζωής των μπάτσων και των δικαστών.
    Εδώ που τα λέμε, αν οι μπάτσοι είναι οι μπράβοι της εξουσίας, οι δικαστές είναι οι διαιτητές του ματς μεταξύ εξουσίας και πολιτών.

    Αυτοί "σφυρίζουν" και αποφασίζουν τι είναι κανονικό και τι αντικανονικό...Άρα οι παράγοντες τους έχουν ανάγκη...Κι αφού τους έχουν ανάγκη, τους καλοπιάνουν.


    Και φυσικά οι πλουσιότεροι και
    δυνατότεροι παράγοντες έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να επηρεάσουν τους "διαιτητές".

    Κι αυτοί οι παράγοντες είναι οι παράγοντες της εξουσίας.

    Μα οι "παράγκες" έτσι χτίζονται!
    Οι παράγοντες σκάνε μπόλικο χρήμα σους διαιτητές, τους προστατεύουν από κάθε "κακοτοπιά" και γι' αντάλλαγμα ζητούν μονάχα να σφυρίζουν ό,τι "αρμόζει", ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν.

    Έτσι κάνουν και οι κυβερνήσεις με τους δικαστές...Δηλαδή, ο δικαστής για να κλείσει τα μάτια του μπροστά στην παρανομία και για να μη βγάλει άχνα και... "ενοχλητικές αποφάσεις", θα πρέπει να 'χει το στόμα μπουκωμένο!

    Με στόμα μπουκωμένο απ' τα φράγκα, δέχεται να λερώσει τα χέρια του και να βγάλει τις αποφάσεις που βολεύουν.

    Αντισυνταγματικές μόνο οι περικοπές των δικαστικών και των ένστολων.

    Αλλά συνταγματικότατες οι περικοπές όλων των άλλων, οι μη αναλογικοί φόροι, οι μαζικές απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η πώληση νερού και ενέργειας, η εκποίηση δημόσιας περιουσίας, το χάρισμα σε ιδιώτες τραπεζών σωσμένων με δημόσιο χρήμα...Ολα αυτά συνταγματικότατα!

    Οι καλοί μας δικαστές όλα τα 'χουν βρει σύννομα και κανονικά!
    Νομιμότατη η καταστροφή όλων των υπολοίπων...Εκτός από τη δική τους...Μόνο η δική τους καταστροφή είναι παράνομη...

    Κανονικά θα πρέπει σήμερα σύσσωμο το αντικυβερνητικό μπλοκ να κράζει αυτήν την άθλια απόφαση.
    Και να μην καλοπιάνει τον κάθε καριόλη δικαστή, για κανένα λόγο.

    Δεν είναι κοινωνικός αυτοματισμός.
    Είναι στοιχειώδης αίσθηση Δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν βλέπεις όλοι οι μεγαλοκαναλαρχες να δίνουν τα ρέστα τους υπέρ ΝΔ απροκάλυπτα τα πράγματα για τον λαό είναι τραγικά...

    Συμφέροντα λαμογιων μεγαλονταβατζηδων και λάου δεν συμβιβαζονται πάρτε το χαμπάρι και ας αφήσουν της παπαριες μερικοί ,όταν στις ηλικίες μέχρι 50 είσαι 3-4 μονάδες πάνω από την Χ.Α και σε στηρίζουν τα γερόντια άνω το 65 40% είσαι χαμένος από χέρι.

    Κατάκλεψαν την Ελλάδα τα λαμόγια και είναι όλοι εξω επιχειρηματιες, πολιτικοί και για επιβραβεύσει τον δικαστών τους επαναφέρουμε και τους μισθούς σε επίπεδα ρου 2012 επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους... είναι όλοι έξω,να μην τους αναφέρω είναι τόσοι πολλοί,αίσχος κύριοι κατάκλεψαν όλοι και είναι όλοι με τις βιλλαρες και γλεντανε τα λεφτά του μακακα του Ελληνα που πληρώνει τους τραπεζίτες για να κάνουν δημόσιες σχέσεις να μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ ακόμα και σήμερα στα Μ.Μ.Ε σε δάνεια και διαφημίσεις..

    Στους μικρομεσαιους για να δώσουν 30 χιλιάρικα τους ζητάνε την μάνα τους και τον πάτερα τους,δεν σώζεται μάγκες η κατάσταση δεν έχουν και πάρτε το χαμπάρι τους γεννετικους αδένες κανένας να κάνει κάτι για τον κόσμο και να τα βάλει με τους νταβατζήδες και τα κομματοσκυλα που λιμενονται το δημόσιο λες και είναι μαγαζί του πάτερα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τελειώνει και το μουντιάλ!!τι θα λένε ΜΕΤΑ ο Οικονομεας, ο Καμπουρακης, ο Παπαδάκης, ο ΛυρωτζηΟικονομουΑυτιας!!! Μαλάκες δημοσιογραφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτοιμη η Ελλάδα να εκραγεί ,δυστυχώς
    δεν υπάρχει άλλος δρόμος, να σας πω κάτι δεν είναι ούτε μια ιδεολογία που θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ είναι η πείνα, η αδικία, ο νενεκίσμος , οι φόροι και οι χαβαλέδες πολιτικοί μας..

    Το κόμμα της πείνας θα είναι που θα τα κάνει ΌΛΑ κόλαση , η αδικία και η σκλαβιά για όσους έχουν ΤΑΧΑ εργασία με του δραγάτιδες εργοδότες που κάνουν ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ , έτσι θα ξεκινήσει το πράμα μέσα από της επιχείρισης του ΚΩΛΟΥ...

    Μην γελιέστε θα γίνει της πουτάνας πρώτα από όλους για όλους πλιάτσικο, ξεκαθάρισματα προσωπικά και μετά θα πιάσουν δουλειά οι ιδεολογίες το
    ποιος θα επιβληθεί... Εύχομαι τα κόμματα της αντίπολιτευσής που κάνουν πολιτική Γιονγκα να οργανωθούν ,άλλα και η κυβέρνηση ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΎΝΕ ΠΡΏΤΑ ΘΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ,ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ δρόμο από εδώ {ο Ιταλός Ρεντζι αυτό τους είπε} ...ναι να τα βρούμε δεν θέλετε ας γίνει Αρκάδι..πλεόνασμα και σκατά οι καταθέσεις τον φουκαράδων με 5.000--10.000 ευρώ ήταν τα έδωσαν στους φόρους ΌΛΑ , ΤΏΡΑ ΤΙ!!!

    ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΑΚΌΜΑ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΘΟΎΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑ ΖΩΣΤΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΈΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΆ ΔΕΚΆΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΛΟΒΕΡΔΟ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΤΖΑΜΤΖΗ,ΚΑΣΣΗ ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΚΑΤΆ ΠΆΕΙ ΚΆΗΚΕ ΌΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ...ΕΝΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΡΕΕΕ ΕΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπούτζουκας Τηλέμαχος29 Ιουν 2014, 1:41:00 μ.μ.

    Όταν δεν ξέρεις ότι δίπλα μας στην Βουλγαρία οι τράπεζες δέχονται επίθεση, όταν η μετοχή της Ντόιτσε Μπανκ κατρακύλησε από τα 40 ευρώ στα 25-26 ευρώ, όταν δεν μιλάς για την ανισορροπία του πλανήτη στα εργασιακά , όταν δεν μιλάς ότι σχεδόν όλοι οι δυτικοί κολοσσοί παράγουν τα προϊόντα τους με ημερομίσθιο 2 δολάρια σε Ασία, Κίνα, ,Πακιστάν, Ινδία κ.τ.λ... που θέλουν μετά να πουλήσουν στην Δύση… αλλά σε ποιους άραγε θα τα πουλήσουν, στους δυτικούς φτωχούς που έχασαν την εργασία τους; Η σε αυτούς που εκμεταλλεύονται για 2 δολάρια την ημέρα… έτσι φαίνεται όμως δεν είναι τόσο κουτοί..

    Δεν λέω θα πουληθούν σε μια κάστα ανθρώπων που δεν ξεπερνά το 20%-25% το παγκόσμιο στερέωμα που θα είναι αυτοί που θα μπορούν να τα αγοράσουν ,ΑΛΛΑ με το άλλο 75% της παραγωγής τους τι θα γίνετε;

    Αναγκαστικά λοιπόν θα καταρρεύσουμε όλοι μαζί παρέα… όταν αυτός που ότι φτιάχνει δεν μπορεί να το αγοράσει, το σίγουρο είναι ότι το μεγάλο το παγκόσμιο κραχ το έχουν σίγουρο….

    Στην χώρα μας το κατάφεραν μην γελιέστε όλα είναι υπό κατάρρευση τώρα ότι σώσουμε με πολύ αγώνα … τι γίνετε εδώ και 4 χρόνια; μόχλευσαν από της τράπεζες της μικρό καταθέσεις, ο Έλληνας που είχε 10.000-20.000 χιλ. ευρώ τα έβγαλε για πληρώνει χαράτσια- φόρους- {γιατί οι μεγάλες κατάθεσης είναι έξω και σε άλλο νόμισμα , δολάρια η λίρες Αγγλίας} τι μας έμεινε λοιπόν , η καλή μας γη ,το καλό μας νερό, η καλές μας θάλασσες {με όλα τα καλούδια τους} η ενέργεια, και οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι, έτσι μπουκάρουν με νομοσχέδια από τα θερινά τμήματα της βουλής να τα ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΌΛΑ {όχι να τα αγοράσουν ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ } ακόμα και τα σπίτια μας διότι με τους φόρους και τα χαράτσια θα πάνε 100% στο ΤΑΙΠΕΔ, και μέσο του ΤΑΙΠΕΔ στα χέρια τον αρπαχτικών, έτσι απλά απλά..

    Δεν γίνεται η χώρα να κάνει ιδικές ευνοϊκές φορολογικές συμφωνίες με Κινέζους η με άλλους, και στους ηλίθιους ιθαγενείς να τους πουλά μαγκιά και τι μαγκιά !!! Φασιστικουνιστηκη…

    Ως Έλληνας θα πω καθαρά ότι ο πατριωτισμός δεν είναι θέμα του ΦΑΣΙΣΤΑ, η μάλλον δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ, Η ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ… Ο λειτουργικός ορισμός των φασιστικών κομμάτων και κινημάτων την περίοδο της κρίση είναι στα τοπ της ανόδου τους, τον χαρακτήρα του πρόγραμμα τους, την ηγεσία τους και την σπονδυλική στήλη της κοινωνικής τους βάσης που είναι ενεργή όσο ποτέ, τύφλα να έχει η ΚΑΤΟΧΗ του 1940 με τα ES ES …

    Με αυτή την έννοια, τα φασιστικά κόμματα ανθίζουν τις περιόδους των κρίσεων και συγκροτούν μαζικά κινήματα των μεσαίων στρωμάτων, ΚΑΙ ΟΧΙ ενάντια στην κυρίαρχη τάξη που είναι η αιτία της μιζέριας και της κατάπτωσης τους, αλλά ενάντια στα εργατικά κινήματα και κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούτζουκας Τηλέμαχος29 Ιουν 2014, 1:41:00 μ.μ.


    Παρόλα αυτά το πρόβλημα με την μεγάλη εκλογική απήχηση των φασιστών στα λαϊκά και εργατικά στρώματα παραμένει ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;…

    Είναι πια αδιαμφισβήτητο ότι η παρατεταμένη ανεργία, ο χαμηλός βαθμός συνδικαλιστικής οργάνωσης, ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός της παραδοσιακής Αριστεράς του Κ.Κ.Ε και η απουσία του από τα κινήματα βάσης αφήνουν ένα τεράστιο κενό…Σε αυτό το κενό εισβάλλουν οι φασίστες και προτείνουν την εύκολη λύση για τα κοινωνικά προβλήματα, με το κυνήγι των μεταναστών ώστε έτσι εισπράττουν ένα μεγάλο ποσοστό της εργατικής διαμαρτυρίας…

    Αλλά για αυτό δεν φταίνε οι απλοί άνθρωποι που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης ενάντια στη φτώχεια και την ανεργία κύριοι του Περισσού που πάτε με το ΠΑΜΕ έν, δυο, εν, δυο στην εκδρομική σας- διαμαρτυρία- για να μην χαλάσετε το όνομα σας ώστε να παίρνεται τα εύσημα της εκάστοτε εξουσίας ,πόσους αγωνιστές σας έχετε ξεπουλήσει βρε; και στο όνομα ποίου; Και γιατί δεν έχετε σήμερα που τρέμει η γη από τον καπιταλισμό 50% ποσοστό;…

    Αύριο θα σας ξεπεράσει και το ΠΟΤΑΜΙ {το κόμμα της γιόκας} ο Διαλογισμός με την ανάλυση που έγινε και κόμμα.. ΑΛΛΑ όταν ένας λαός ΠΟΥ ψηφίζει 10% ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ένα κόμμα σαν το ΠΟΤΑΜΙ που δεν λέει τίποτα αλλά σου το πλασάρουν τα Μ.Μ.Ε παίρνει 5 % και το Κ.Κ.Ε 6% που όλοι που κυβερνούν σήμερα πέρασαν από την κυψέλη του Κ.Κ.Ε Αυτός ο ΛΑΟΣ δεν έχει σωτήρια , θα ΠΡΈΠΕΙ να εξαφανιστεί και γρήγορα μάλιστα , η να τον εξαφανίσουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΈΝΑ ΟΊΚΤΟ όταν ακόμα υπάρχουν Έλληνες δεν ξέρουν ΤΟ τι είναι το ΕΣΠΑ, ΜΑ Ο Φ.Π.Α που πληρώνεται ρε κορόιδα είναι το ΕΣΠΑ .. Σιγά που θα σας έδιναν χρήματα από τα ταμεία τους οι άλλοι Ευρωπαίοι...

    ΟΜΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ , ΑΥΣΤΡΙΑΚΉ , ΓΑΛΛΙΚΉ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΉ, ΔΑΝΈΖΙΚΗ Φασίστοσυμμορία ,η λεγόμενη ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΜΈΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση