GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπόκλιση» Ντρογκμπά σε Οριέ

Χαρούμενος για το νικηφόρο ξεκίνημα της Ακτής Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας παρουσιάστηκε ο... Ντιντιέ Ντρο...



Χαρούμενος για το νικηφόρο ξεκίνημα της Ακτής Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας παρουσιάστηκε ο... Ντιντιέ Ντρογκμπά, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA μετά τη νίκη (2-1) επί της Ιαπωνίας.

Ο διεθνής φορ της Γαλατασαράι μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά με την είσοδό του οι «ελέφαντες» πήραν τα… πάνω τους και κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-0 που έχαναν από τους Ασιάτες.

Παρόλα αυτά, ο ηγέτης των Ιβοριανών στάθηκε στην παρουσία του Σερζ Οριέ, ο οποίος με δύο ασίστ (σε Ζερβίνιο και Μπονί) βοήθησε στη νίκη της ομάδας τους.

«Είναι καλό ότι βλέπουμε ότι έχουμε μία νέα γενιά ποδοσφαιριστών που έρχεται από πίσω. Αυτό είναι κάτι που χρειαζόμασταν και είναι καλό για το ποδόσφαιρό μας. Μας δίνει ενέργεια και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους τους νέους παίκτες να παίζουν σωστά και να τους βάλουμε στο κλίμα αυτής της ομάδας. Πρόκειται για τον καλύτερο δεξιό μπακ στη Γαλλία. Νομίζω ότι είναι ήδη στο επόμενο επίπεδο για να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Premier League».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση