GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο υπέροχος κύριος Γκλέτσος"

Της Σταυρούλας Κεντιέ Γνωριστήκαμε σε θεατρική πρεμιέρα στο Βρετάνια τον περασμένο Νοέμβρη. Θυμάμαι, σηκώθηκε από τη θέση του...



Της Σταυρούλας Κεντιέ

Γνωριστήκαμε σε θεατρική πρεμιέρα στο Βρετάνια τον περασμένο Νοέμβρη. Θυμάμαι, σηκώθηκε από τη θέση του για να συστηθούμε και η χειραψία του μου έδωσε τη σιγουριά ότι απέναντί μου έχω έναν σωστό κύριο. Τον υπέροχο κύριο Γκλέτσο.
Ο Απόστολος Γκλέτσος μετράει πια δεκάδες κατορθώματα, καρποί ονείρων στα οποία πίστεψε και έκανε πραγματικότητα.
Διέπρεψε ως ηθοποιός, λατρεύτηκε από ανθρώπους του θεάτρου, της τηλεόρασης και κοινό.

Λίγα χρόνια πριν, άρχισε να ασχολείται με τα κοινά - ουσιαστικά, όχι για το «φαίνεσθαι» - έθεσε στόχους, έκανε αγώνες και σήμερα οι κόποι του ανταμείβονται.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας χρειάστηκε το πρωί της Δευτέρας να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το ξήλωμα, που είχε κάνει το 2011, στις μπάρες της εθνικής οδού προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο παράδρομο οι δημότες της ανατολικής Φθιώτιδας.
«Κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα στο "σκαμνί".. Έκανα το καθήκον μου απέναντι στους δημότες μου. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις διόδια για να πας να ποτίσεις το χωράφι σου. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος πριν αρχίσει η δίκη, και στη συνέχεια:

«Ήθελα μόνο να εξυπηρετούνται οι δημότες μου και να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να πληρώνουν διόδια..».
Έτσι, εντελώς δικαιλογημένα, όσοι πολίτες ζουν σε επαρχιακές και μεγαλύτερες πόλεις, που έχουν πληγεί από διεφθαρμένες πολιτικές ή απλά έχουν βιώσει έντονα την απουσία της τοπικής αρχής αυτοδιοίκησης, θα ήθελαν για δήμαρχο τον Απόστολο Γκλέτσο. Έναν άνθρωπο, που θα είναι ένας από αυτούς. Φιλικός, ζεστός, κοντά τους, τολμηρός και μέσα σε όλα. Να χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια και την ντομπροσύνη του. Να μοιράζεται μαζί τους τις αγωνίες, τις ανησυχίες του, αλλά και το τραπέζι του! Να φέρει το χαμόγελο της επιτυχίας γιατί απολαμβάνει - δικαίως, όπως αποδείχθηκε - την εμπιστοσύνη των δημοτών, οι οποίοι τον ανέδειξαν δήμαρχο Στυλίδας από τον Α' γύρο, με συντριπτικό ποσοστό. Κι έπειτα, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, που καθηλώνει.

Οι πόρτες της πολιτικής άνοιξαν για να υποδεχθούν το νέο εγχείρημα του Απόστολου Γκλέτσου, την "Τελεία", κόμμα το οποίο ανακοίνωσε ότι θα κατεβάσει, μετά την ανάδειξή του ως δήμαρχος Στυλίδας.
Είναι βέβαιο ότι αποφασίζει να κάνει πράξη ό,τι πιστεύει βαθιά και αυτό θα το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, μέχρι να το καταφέρει. mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση