GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κλήθηκε ως ύποπτος και γνωστός ενεχυροδανειστής για την ηρωίνη!

Από τον Θανάση Λεπίδη.  Μεταξύ των άλλων προσώπων και ένας γνωστός έμπορος χρυσού που διατηρεί ενεχυροδανειστήρια και είναι γνωστός απ...


Από τον Θανάση Λεπίδη. 

Μεταξύ των άλλων προσώπων και ένας γνωστός έμπορος χρυσού που διατηρεί ενεχυροδανειστήρια και είναι γνωστός από διαφημίσεις του, εμπλέκεται στην υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor One».
Ο έμπορος χρυσού εμφανιζόταν στο Ντουμπάι να έχει συνεργασία σε «εμπόριο πετρελαίου», στο πλευρό του 52χρονου εφοπλιστή που εμφανίζεται ως ναυλωτής του δεξαμενόπλοιου «Noor One» στο δρομολόγιο από το Ιράν προς την Ελλάδα και ακολούθως προς τη Λιβύη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω έμπορος χρυσού κλήθηκε μάλιστα από τις αρχές να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος και η κατάθεσή του ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Προ μερικών μηνών ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για λαθραία εξαγωγή πολυτίμων μετάλλων προς τη Γερμανία από ενεχυροδανειστήρια της πλατείας Συντάγματος.

1 σχόλιο

  1. Τελικά οι εγκέφαλοι θα μείνουν στο απυρόβλητο. Όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση