GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο πάρκο

Δείτε την ανακοίνωση: "Ένας ακόμη «χώρος ζωής, ζωντάνιας και ανάσας» παραδόθηκε στους συμπολίτες μας στη... Δημοτική Ενότη...



Δείτε την ανακοίνωση: "Ένας ακόμη «χώρος ζωής, ζωντάνιας και ανάσας» παραδόθηκε στους συμπολίτες μας στη... Δημοτική Ενότητα Πεύκων, «μια μικρή, αλλά πραγματική όαση πρασίνου και αναψυχής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης στη διάρκεια της χθεσινής τελετής (25.6) εγκαινίων.

Πρόκειται για το νέο πάρκο αναψυχής στη συμβολή των οδών Κοιμήσεως Θεοτόκου και Ακαδημίας, πίσω από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Αναπτύσσεται σε μια έκταση 455τ.μ., με δένδρα, θάμνους, ποώδη φυτά και χλοοτάπητα. Περιλαμβάνει πλακοστρωμένο πάτωμα, χώρους κίνησης και στάσεων σε διαφορετικά επίπεδα με εξασφαλισμένη πρόσβαση και για τα άτομα με αναπηρία, ξύλινα παγκάκια και πέτρινα καθιστικά, πεζόδρομους και πεζοδρόμια.

«Αποδεικνύουμε με έργα ότι υλοποιούμε όλες τις δεσμεύσεις μας. Εκτελούμε κατά γράμμα το τεχνικό μας πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς καμία διακοπή», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών. «Δυστυχώς, όμως, ορισμένοι, με αφορμή το συγκεκριμένο πάρκο, είτε από άγνοια είτε από μικρότητα είτε από σκοπιμότητα, άσκησαν άδικη και αστήρικτη κριτική εναντίον μας ότι δήθεν “τσιμεντοποιούμε” τις γειτονιές ή ότι το έργο έγινε προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους. Η εικόνα του ίδιου του πάρκου είναι η απάντησή μας, τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη διαμόρφωσή του, τα μάρμαρα, οι πέτρες, οι κυβόλιθοι και οι 450 φυτεύσεις, και φυσικά τα εγκαίνιά του που γίνονται σήμερα, ένα μήνα μετά τις εκλογές», πρόσθεσε.

«Θέλοντας, μάλιστα, να πετροβολήσουν το δήμαρχο, επιχείρησαν να μηδενίσουν ακόμη και τη δουλειά των ικανών και έμπειρων επιστημονικών συνεργατών μας στην Τεχνική Υπηρεσία, οι οποίοι εκπόνησαν τη μελέτη και επέβλεψαν την όλη διαδικασία. Ας σταματήσει εδώ αυτή η μικροψυχία, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά περισσότερα», επισήμανε με έμφαση ο Σ.Δανιηλίδης, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκαν για την αποπεράτωση του πάρκου.

«Όλα τα έργα γίνονται μετά από ανοικτή διαβούλευση με τοπικούς φορείς και πολίτες. Όπως για όλες τις Δημοτικές Ενότητες έτσι και για τα Πεύκα έχουμε έναν

ολοκληρωμένο τεχνικό προγραμματισμό, με περιβαλλοντική και οικολογική ευαισθησία, με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, με ανοικτές δημοπρασίες. Είναι ένα πρόγραμμα που “βαδίζει” μέρα με τη μέρα, εκτελείται και ολοκληρώνεται», κατέστησε σαφές ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών."




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση