GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας απερίσπαστοι»

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έζησε το δικό του παραμύθι στη Βενετία, όπου τελέστηκε ο γάμος με την ...


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έζησε το δικό του παραμύθι στη Βενετία, όπου τελέστηκε ο γάμος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Λίνα, υπό άκρα μυστικότητα πριν από μία εβδομάδα.
Μιλώντας στη Real News, ο ηθοποιός αναφέρεται για πρώτη φορά στο γάμο του: «Δεν θέλαμε να διαρρεύσει και να μας χαλάσει τη μαγεία του μυστηρίου. Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας, απερίσπαστοι, με τους συγγενείς μας και λίγους καλούς φίλους, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι» είπε στη real ο ηθοποιός και συνέχισε: «Από το περσινό καλοκαίρι που έκανα πρόταση γάμου στη Λίνα και άκουσα με χαρά το «ναι» της αρχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο και ζητήσαμε από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μιλήσαμε γι» αυτόν να το κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους. Όπως κι έγινε…».
Ο Β. Χαραλαμπόπουλος προσθέτει «Ήταν πολύ όμορφα, σαν παραμύθι, με σκηνικό αυτή την πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε. Φτάσαμε στη Βενετία τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο και χωρίς κανένα άγχος πήγαμε το Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τους κουμπάρους μας Μανώλη Παντελιδάκη, Γιώργο Ζαφειρίου και Κώστα Μόσχο… Ήταν υπέροχα και ακολούθησε ένα πανέμορφο δείπνο, για να γυρίσουμε τρέχοντας την επόμενη ημέρα, αφού μας περίμεναν εμένα πρόβες για τους «Βατράχους» του Εθνικού Θεάτρου και τη Λίνα οι υποχρεώσεις της στην τράπεζα όπου εργάζεται».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση