GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη. Για να χρησιμοποιήσω και την «σύγχρονη» γλώσσα μας, να είμαι όπως λένε και οι γραμματιζούμενοι…. «in», ΑΔΕΛΦΙΑ,...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη.

Για να χρησιμοποιήσω και την «σύγχρονη» γλώσσα μας, να είμαι όπως λένε και οι γραμματιζούμενοι…. «in», ΑΔΕΛΦΙΑ, θα φάμε ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ με αυτά που μας ετοιμάζουν οι κολλήγοι των Ευρωπαίων, που θέλουν να λέγονται «Ελληνική Κυβέρνηση».
Από μεθαύριο, έρχονται τα καλοκαιρινά «δώρα» για όλους μας.
Ανεβαίνει το ηλεκτρικό (η μήπως δεν είναι έτσι;), οι σφαλιάρες σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ είναι απανωτες, μετά την «παράταση» που έδωσαν για την υποβολή των δηλώσεων θα έρθουν και τα «ραβασάκια», και πόσα άλλα κρυφά;
Ένας Θεός ξέρει.

ΕΚΤΟΣ από την νέα φρίκη που θα φάμε, να μην ξεχνάμε και την (τις) παλιά,, τις παλιές, που «δουλεύουν» ακόμα μαυρίζοντας τις ζωές μας.
Να θυμηθούμε πως ΟΛΟΙ οι αγώνες των εργαζομένων πήγαν κατά διαόλου, πως επιστρέψαμε, μας επέστρεψαν δηλαδή, σε εργασιακό μεσαίωνα, να θυμηθούμε πως καθημερινά ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ και εμείς δεν κουνιόμαστε από τον καναπέ μας….
Να θυμηθούμε πως με τα πειράματα τους μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, εμάς, τους φίλους τους συγγενείς μας, και οι φονιάδες μας κυκλοφορούν χαμογελαστοί και ελεύθεροι γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμά να τους ακουμπήσει.
Το καλοκαίρι αυτό θα είναι «καυτό», και ο χειμώνας που έρχεται, πιο «παγωμένος» από τον περσινό.
Και να μην παραλείψω την καθημερινή ΚΟΡΟΙΔΙΑ που τρώμε, τα «είπα –ξείπα» των πολιτικών, των δούλων των ξένων.
Έρχονται ΑΔΕΛΦΙΑ και άλλες καρπαζιές, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε μωρέ!
Αντέχουμε, όσες και να μας ρίξουν.
Καταντήσαμε σαν λαός, «καρπαζοεισπράκτορες εκ πεποιθήσεως», κάτι σαν τον αξέχαστο ΑΛΕΚΟ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ στις Ελληνικές ταινίες, μόνο που ο δημοφιλής ηθοποιός, πληρωνόταν για τις σφαλιάρες που έτρωγε.
ΕΜΕΙΣ, πληρώνουμε για να τις φάμε!
Αθάνατη Ελλάδα, ΠΟΤΕ δεν πεθαίνεις.
Οι Έλληνες τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε, αλλά δεν το πήραμε ακόμα χαμπάρι.
Είμαστε αραχτοί στους καναπέδες μας, παρακολουθούμε τούρκικα σήριαλ, παρακολουθούμε ποδόσφαιρο και δεν παίρνουμε χαμπάρι τι πέρανε πίσω από τις πλάτες μας, και αν και όποτε νικήσει η ομάδα μας, θα κατεβούμε σαν τρελοί με σημαίες και βεγγαλικά να πανηγυρίσουμε στους δρόμους.
Μόνο τότε αφήνουμε τον καναπέ.
Και μετά τα πανηγύρια, λουφάζουμε και πάλι περιμένοντας κάτι άλλο για να ξεχυθούμε ξανά στους δρόμους.
Για να πανηγυρίσουμε έτσι;
Μην ξεχνιόμαστε.
Είμαστε γενικότερα για τα πανηγύρια, και ΜΟΝΟ για αυτά.

Το λέω αυτό γιατί αν οι ΜΙΣΟΙ από ΟΛΟΥΣ εκείνους που βγαίνουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν για διαφόρους λόγους, έβγαιναν για να διαμαρτυρηθούν για την εκμετάλλευση μας, την εξαθλίωση μας και ΟΛΕΣ τις αδικίες και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που γίνονται σε βάρος μας, να είστε σίγουροι πως ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ η υποτιθέμενη κυβέρνηση θα έπαιρνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το μήνυμα που υποτίθεται πήρε από τις τελευταίες εκλογές.
Κάντε όρεξη λοιπόν αδέλφια, γιατί έχουν να μας «ταΐσουν» ακόμα πάρα πολλά. Το ΞΕΡΟΥΝ, πως θα τα «φάμε», και δε θα βγάλουμε κιχ!
Άλλωστε, όπως λένε και οι ίδιοι, «ο Λαός τους τίμησε εκ νέου με την εμπιστοσύνη του»……
Καλή μας όρεξη αδέλφια, και να μας σερβίρουν όσο γίνεται περισσότερα.
Αφού ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ.





tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση