GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα λένε για Φινμπόγκασον

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της χθεσι...

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του παρουσίας στο ετήσιο συνέδριο της «Θύρας 7».

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδα δεν μίλησε μόνο για τις προχωρημένες υποθέσεις (του Γκαζαριάν και του Ελαμπντελαουί), αλλά για τα υπόλοιπα ζητήματα που τρέχει αυτή την περίοδο ο σύλλογος.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ άφησε ανοιχτό το θέμα του Παϊτίμ Κασάμι, παρότι είχε ακουστεί ότι χαλάει η μεταγραφή και εκείνο που επισήμανε είναι ότι συνεχίζονται οι επαφές για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό με τη Φούλαμ για να υπογράψει ο Ελβετός χαφ.

Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και σταντ μπάι είναι ο Οριόλ Ριέρα, αν δεν έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Ισλανδού φορ.

Η Χερενφέιν παρουσιάζεται πλέον πρόθυμη να διαπραγματευτεί την πώληση του διεθνούς άσου και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει συνάντηση για να κλείσει ο παίκτης. Εφόσον δεν προχωρήσει του «Φίνμπο», οι Πειραιώτες θα στραφούν στην περίπτωση του Ριέρα, καθώς οι συζητήσεις με τον επιθετικό της Οσασούνα είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Εν τω μεταξύ, στη Νορβηγία αναφέρουν ότι σήμερα θα έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ελαμπντελαουί, ίσως και ο Νορβηγός μπακ, για να κλείσει άμεσα και αυτή η μεταγραφή.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης μίλησε και για την υπόθεση του Πουλίδο, λέγοντας ότι «έχουμε υπογράψει. Υπάρχουν βέβαια στο Μεξικό ορισμένα παιχνίδια που παίζουν ατζέντηδες και ομάδες. Θεωρώ ότι θα πάει καλά στο τέλος».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση