GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απονομή βραβείων και κυπέλλων σε ομάδες της Αργολίδας

Την Κυριακή 8/6/2014 στα Λευκάκια στο bala club έγινε απονομή του κυπέλλου ήθους που κατέκτησε η ομάδα του... Τοξότη την περσι...



Την Κυριακή 8/6/2014 στα Λευκάκια στο bala club έγινε απονομή του κυπέλλου ήθους που κατέκτησε η ομάδα του... Τοξότη την περσινή σαιζόν. Επίσης έγινε απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή της Β΄ κατηγορίας Αργολίδας ΑΓΟΝ, κύπελλο ήθους στην ομάδα Αργολίδα 2000, καθώς και κύπελλο στην γυναικεία ομάδα του Τοξότη για την πρώτη της συμμετοχή στην Γ Εθνική κατηγορία.

Τις απονομές έκαναν, ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, εκ μέρους της ΕΠΣ Αργολίδος ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γ.Αποστολοπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Β.Σιδέρης.
Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Αργολίδας Γ. Μαντζούνης Α.Σταμάτης Γ.Γαλανόπουλος ενώ το παρόν έδωσαν συγγενείς και φίλοι των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση