GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βομβαρδίστηκε» ο κεντρικός αγωγός του ΤΟΕΒ Σαβαλίων!

Ούτε και οι ίδιοι οι τεχνικοί του Τ.Ο.Ε.Β. Σαβαλίων δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους χθες το πρωί, όταν... σκάβοντα...



Ούτε και οι ίδιοι οι τεχνικοί του Τ.Ο.Ε.Β. Σαβαλίων δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους χθες το πρωί, όταν...
σκάβοντας, σε βάθος δύο μέτρων, σε χωράφι με καλλιέργεια καλαμποκιού για να επισκευάσουν ζημιά στον κεντρικό αγωγό βρήκαν «καρφωμένο» πάνω στον θρυμματισμένο αγωγό ένα… βλήμα αεροπλάνου!

Μιλώντας στο Patrisnews.com οι τεχνικοί του Τ.Ο.Ε.Β. Σαβαλίων αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής, που εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι και εξαγριωμένοι, «τοποθετούν» το περιστατικό την προηγούμενη Παρασκευή, όπου εκτελέστηκε βολή, ενώ 15 μόλις μέτρα μακριά από το σημείο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του χωραφιού κ. Γεώργιος Γιατράς που μαζί με έναν εργάτη ράντιζαν τα αγριόχορτα.

Από τις αρχές της εβδομάδας ο Τ.Ο.Ε.Β. Σαβαλίων άρχισε να δέχεται «βροχή» τα παράπονα και τις καταγγελίες από τους αγρότες της περιοχής καθώς όλο το δίκτυο του Α1 αντλιοστασίου παρέμενε χωρίς νερό! Τα συνεργεία του Οργανισμού άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για να βρουν τη ζημιά. Εργασία που αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η διαρροή βρισκόταν στην «καρδιά» του καλαμποχώραφου του κ. Γιατρά!


Η βλάβη εντοπίστηκε τελικά και χθες το πρωί τα συνεργεία άρχισαν να σκάβουν για να την επισκευάσουν. Φτάνοντας όμως σε βάθος δύο μέτρων και αποκαλύπτοντας τον κεντρικό αγωγό, τον βρήκαν θρυμματισμένο και πάνω του ανακάλυψαν «καρφωμένο» ένα βλήμα!

«Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο….»

«Στα 11 χρόνια που δουλεύω στον Τ.Ο.Ε.Β. δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο υπεύθυνος του Τεχνικού Τομέα του Τ.Ο.Ε.Β. Σαβαλίων κ. Άγγελος Μπάρος και συνέχισε: «Στο παρελθόν μας έχει κάνει ζημιά η ΔΕΗ, μας έχει ζημιά ο ΟΤΕ, αλλά ζημιά από βλήμα αεροπλάνου δεν έχω ξανασυναντήσει. Ευτυχώς που εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες των καλλιεργειών ή οι εργάτες δεν ήταν σε αυτό το σημείο αλλά πιο κάτω, γιατί θα τους είχε σκοτώσει».

Από την πλευρά του, ο εργοδηγός του Τ.Ο.Ε.Β. Σαβαλίων κ. Δημήτρης Χρόνης είπε στην εφ. «Πατρίς»: «Δύο μέρες ο Κάμπος έχει μείνει χωρίς νερό στο Α1. Ο κόσμος έχει πέσει πάνω μας, διαμαρτύρεται και μας βρίζει χωρίς να φταίμε εμείς. Ο κόσμος έχει δίκιο, οι καλλιέργειες έχουν καταστραφεί, έχουν μείνει απότιστες, τα καρπούζια δεν πάνε καλά και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φτιάξουμε άμεσα τη βλάβη. Αυτό το περιστατικό μας θύμισε τις προηγούμενες δεκαετίες που γέμιζε το χωριό και τα χωράφια οβίδες και κάλυκες. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα γιατί στα 15 μέτρα πιο κάτω ήταν ο ιδιοκτήτης με τον εργάτη και ράντιζαν τα χορτάρια στα αυλάκια. Κάτι πρέπει να γίνει με τα αεροπλάνα γιατί θα σκοτωθεί κάνας άνθρωπος και συγγνώμη στον κόσμο για την ταλαιπωρία αλλά δεν φταίμε εμείς». patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση