GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Μπίστη στην Γεννηματά...

Νίκος Μπίστης . Οφειλόμενη απάντηση στην κυρία Φώφη Γεννηματά Ευτυχώς τα περισσότερα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δώσαμε...


Οφειλόμενη απάντηση στην κυρία Φώφη Γεννηματά

Ευτυχώς τα περισσότερα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δώσαμε δίπλα δίπλα την δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών, δεν σκέφτονται οπως η κυρία Φώφη Γεννηματά. Συνειδητοποιούν την σημασία της Ελιάς για την επιβίωση της παράταξης, συνειδητοποιούν οτι κάτω απο αυτήν την ομπρέλα και μόνο επιτεύχθηκε όση συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ επιτεύχθηκε και κυρίως συνειδητοποιούν οτι η σύγχρονη κεντροαριστερά θα συγκροτηθεί με μεγάλες υπερβάσεις- η πρώτη ήταν η Ελιά- και όχι με επίδειξη κομματικού πατριωτισμού και ψευδαισθήσεις για περασμένα μεγαλεία.
Τα στελέχη της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν απο κοινού την μάχη της Ελιας παρατηρούσαν περίεργες συμπεριφορές, σιωπές που έσπασαν μόνο όταν ηταν φανερό οτι η επιχείρηση" Ελιά στο 5%" απέτυχε. Και τότε μπήκε σε εφαρμογή η επιχείρηση " ΠΑΣΟΚ και όχι Ελιά" την οποία διατύπωσε ο κ. Ρέππας και συνεχίζει η κυρία Γεννηματά. Μερικοί επιδεικτικά ασχολήθηκαν μόνο με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, κάποιοι λίγοι προσπάθησαν ματαίως να σώσουν την ΔΗΜΑΡ δια της κυρίας Κοππά. Ηταν σε όλους μας φανερό οτι η κεντροαριστερά, η Ελιά και το ΠΑΣΟΚ δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο την άρνηση Κουβέλη η τις αστοχίες μιας ομάδας απο τους 58. Είχαν να αντιμετωπίσουν και μια πολυποίκιλη συγχορδία εκκολαπτόμενων ηγετών που για διαφορετικούς λόγους προεξοφλούσαν την ήττα της Ελιάς και φαντασιώνονταν με τον δικό τους ηγετικό ρόλο την " επόμενη μέρα". Για αυτο και επιδόθηκαν με πάθος στην απολίτικη επίθεση κατά Βενιζέλου, θεωρώντας τον εμπόδιο στις επιδιώξεις τους και εύκολο στόχο. Ελπίζω τώρα να κατάλαβαν ορισμένοι τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους αρνηθήκαμε να συμβάλουμε στην στοχοποίηση του Βενιζέλου. Υπερασπιστήκαμε μια πολιτική συγκρότησης της παράταξης που υπερασπίστηκε και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε σύμπτωση απόψεων και επιδιώξεων και μια συμφωνία που τηρήθηκε κατα γράμμα. Για αυτό και αντέξαμε.
Και αφού περάσαμε δια πυρός και σιδήρου φτάσαμε όρθιοι στην περίφημη επόμενη ημέρα. Και εκεί ακριβώς η κυρία Γεννηματά αφου διαπιστώνει οτι η. Ελιά δεν απέκτησε δυναμική ( δυναμική που φαίνεται να πιστεύει οτι το ΠΑΣΟΚ την είχε εξασφαλισμένη και η Ελιά του την στέρησε) προσπαθεί να εμφανίσει την επόμενη ημέρα της παράταξης ως εσωτερική υπόθεση του κόμματος της. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα, τώρα που είναι νωρίς, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Η υπόθεση της σύγχρονης κεντροαριστεράς μας αφορά όλους εξίσου. Ούτε μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μία και μόνη άποψη, ούτε στον ευρύτερο χώρο. Ο μόνος κατά συνέπεια βατός δρόμος, ειναι αυτός της συνεννόησης και του διαλόγου με όλους που θα καταλήξει με διαδικασίες που θα συναποφασίσουμε στο ιδρυτικό Συνέδριο της Κεντροαριστεράς. Η εμπειρία της Ελιας ειναι πολύτιμη πρώτη ύλη.
Σε αυτη την διαδρομή προς το ιδρυτικό Συνέδριο χρειάζονται όλοι. Και η κυρία Γεννηματά και ο κύριος Ρέππας και ο κύριος Μωραίτης και άλλοι. Ολα τα βαγόνια χρειάζονται, αρκεί βέβαια να μπαίνουν στις ίδιες ράγες και να μην δημιουργούν προβλήματα στην ατμομηχανή.
Θεωρητικά βέβαια υπάρχει και άλλος δρόμος. Αυτός της αγνόησης της Ελιας και της προσπάθειας συγκρότησης της παράταξης μέσα απο την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ. Είναι δρόμος αδιέξοδος που θα καταδικάσει την κεντροαριστερά να ζει ( αν ζει) σαν μια μικρη ομάδα στην σκιά της ΝΔ καί του ΣΥΡΙΖΑ. Ειναι ένας δρόμος μοναχικός, χωρίς συμμάχους. Είναι σε τελευταία ανάλυση ένας δρόμος ανύπαρκτος, περίπου σαν τον τρίτο πόλο της ΔΗΜΑΡ και θα έχει την ίδια κατάληξη. Ένας τέτοιος δρόμος δεν ξέρω ποιους απο το ΠΑΣΟΚ αφορά. Πάντως δεν αφορά εμένα. Και έχω βάσιμους λόγους να πιστεύω οτι δεν είμαι ο μόνος.

8 σχόλια

  1. Προς τον αξιότιμο πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα μας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου διάβασα - πληροφορήθηκα έκπληκτος τα περί των αντιρρήσεων του Αξιότιμου Πρωθυπουργού σας Κυρίου Κάμερον στην διαφαινόμενη – προτεινόμενη τοποθέτηση του Αξιότιμου Κυρίου Γιούνκερ ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς τούτο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πρωθυπουργός σας το θεωρεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την κυβέρνηση του.
    Προφανώς ο Αξιότιμος Κύριος Κάμερον προτιμά την λύση της αχυρανθρώπου της Λιθουανίας που διακαώς επιθυμεί η Κυρία Μερκελ, και η οποία Λιθουανή πρωτοστάτησε στην αντιρωσική εκστρατεία, με ποιες πλάτες και στήριξη, με τα γεγονότα της Ουκρανίας όπου η καγκελάριος μόνο πάντσερ και στούκας δεν έστειλε προκειμένου να επεκτείνει τα σύνορα της Γερμανίας προς ανατολάς, (το ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρώπη το ξέρετε) και τα επέκτεινε, το οποίο από ό,τι φαίνεται αφήνει παγερά αδιάφορο το Ηνωμένο Βασίλειο.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου το ότι η Γερμανία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο δια της Οικονομίας, φαντάζομαι ότι και το ξέρετε, όπως ήξεραν στην Αγγλία, τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τότε που η Πόρνη των Εθνών ακόνιζε τα δόντια της καταπίνοντας το ένα κράτος μετά το άλλο, και με την μεγάλη δύναμη πατρίδα σας να αρκείστε σε χλιαρές εξηγήσεις και δεχόμενη τον κίνδυνο των Σοβιέτ που με διπλωματία σας πρόβαλε τότε η Πόρνη, με τελικό αποτέλεσμα τα εκατομμύρια των νεκρών, την φρίκη των βασανιστηρίων, την κόλαση της πείνας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου τα μεγάλα Έθνη, και το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να συγκαταλέγετε σε αυτά, πρέπει να δείχνουν το ανάστημα τους εξ αρχής και όχι εκ των υστέρων όταν έχει αρχίσει να τρέχει αίμα. Και θα σας το πω και μαλλιαρά Ελληνικά, το μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και δυο πόντοι, δεν ωφελεί τους μακρόνοες αλλά τους μικρόνοες.
    Υστ. Τα έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε.

    Με τιμή Έλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και ο "αλάνθαστος" Μπίστης!!!
    Βρε ουστ τυχοδιώκτη, που παραδίδεις και μαθήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν καταλαβα η ελια ειναι ΠΑΣΟΚ η ΟΧΙ. Προς τι η αλλαγη του ονοματος με τα ιδια προσωπα και την ιδια πολιτικη? Ετσι για να εξαπατηθουν ορισμενοι αφελεις ψηφοφοροι περαν του σκληρου πυρηνα συμφεροντων στο Πασοκ. Κε Μπιστη το 8% ειναι ξεφτιλα για ενα κομμα του 45% παρολο το δημοσκοπικο παιγνιδι για δηθεν κατω του 5% και παραμονη Βενιζελου. Ο κοσμος θα συσπειρωθει σε πραγματικη κεντροαριστερη πρωτοβουλια μονο απο μη φθαρμενα ατομα και χωρις να πατροναρονται απο τα παλια στελεχη που μας εφτασαν μεχρι εδω και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξουσια. Οσο πιο γρηγορα αποσυρθουν αυτοι , τοσο και πιο γρηγορα θα φανει η νεα πρωτοβουλια. αλλα δυδτυχως τα συμφεροντα αυτων δεν τους επιτρεπουν αμεσες αποχωρησεις και ειναι ορατοι πλεον στο κοσμο για την κωμικη πλεον επιμονη τους για τη συνεχιση των ετοιμοθανατων σχηματων της μεταπολιτευσης. αλλα χωρις θανατο αυτων των σχηματων δεν μπορει να ελεθει η ανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ..

    Ήξερε πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε τίποτα, κάτι όμως έπρεπε να βρει και το βρήκε! Με μισή καρδιά, αλλά το βρήκε!! Το όνομα αυτού ΣΥΡΙΖΑ.

    Είναι αλήθεια πως όλοι μας, θέλαμε καλύτερη επίδοση από τον Συριζα, απ’ αυτήν που τελικά κατάφερε!

    Όχι φυσικά για να μπει κι αυτός στο πάνθεον των «πρωταθλητών» της χώρας, που έτσι κι αλλιώς μπήκε, αλλά επειδή δεν πάει άλλο!
    Ξεκληρίζεται ένας λαός! Διαλύεται μια χώρα! Δεν πάει άλλο!

    Ας προσπαθήσουμε να δούμε, αν γινόταν καλύτερα!

    Το 2010, ένας εγκάθετος απατεώνας με προδοτικά χαρακτηριστικά, σόκαρε ένα ολόκληρο έθνος, με το απίστευτο άλμα του από το «λεφτά υπάρχουν», στο ΔΝΤ!

    Τι πιο φυσικό, από την άγρια ανατροπή ενός τέτοιου καθάρματος, την ίδια κιόλας μέρα;

    Ξέρουμε όμως καλά, πως τέτοια ανατροπή δεν έγινε και ξέρουμε ακόμα καλύτερα, τους λόγους που δεν έγινε!

    Αντίθετα, η ανατροπή του έγινε λίγο καιρό αργότερα, όχι όμως απ’ τον λαό που νομιμοποιούνταν για κάτι τέτοιο, αλλά από το «ιερατείο» των Βρυξελλών, που ήθελε στη θέση του κάποιον καταλληλότερο, για να υλοποιήσει την γενοκτονία!

    Το «ιερατείο» μάλιστα, φρόντισε να βρει τους ΔΥΟ επόμενους υπηρέτες του, ώστε να μακροημερεύσει και ολοκληρωθεί η γενοκτονία που είχε σχεδιάσει!

    Ανέλαβε λοιπόν ο πρώτος[Παπαδήμος 75% αποδεχτός μας έλεγε ΤΟ ΜΕΚΑ ] και ούτε τότε είχαμε ανατροπή!

    Το αντίθετο συνέβη, αφού αποσύρθηκαν από δρόμους και πλατείες οι χιλιάδες αυθόρμητοι αγανακτισμένοι, που ένα σημαντικό μέρος απ’ αυτούς, μέσα από ένα κατάλληλο φορέα θα είχε αποκτήσει οργάνωση, σχέδιο, όραμα και στόχους ιεραρχημένους.

    Ο φορέας αυτός αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε και ο Παπαδήμος και τα «σκυλιά» του έκαναν πάρτυ.

    Τελικά ο μόνος φορέας που ωφελήθηκε εκείνη την εποχή, ήταν η Χρυσή Αυγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η κόλαση γινόταν τρόπος ζωής, για ολοένα και περισσότερους Έλληνες, αυτό όμως λίγο ενδιέφερε τον δεύτερο εκλεκτό δωσίλογο των Βρυξελλών, τον Αντωνάκη Σαμαρά, που συνέχιζε να πιπιλάει το μαντζούνι περί «λάθους μίγματος» και να μην κουράζεται να υποδύεται το ρόλο του «αντιμνημονιακού»!

    Έκανε τα πάντα για να διαλύσει τον μεγάλο Θίασο, που συναποτελούσαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, ώστε να συνεχίσει μόνος τις θλιβερές παραστάσεις!

    Τα κατάφερε και οδεύσαμε προς τις εκλογές του Μάη του 2012.

    Ένα μεγάλο τμήμα του λαού όμως, ήξερε πολύ καλά που το πήγαινε ο Αντωνάκης Δέλτα και έψαξε «όχημα» για να τον σταματήσει.

    Ήξερε πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε τίποτα, κάτι όμως έπρεπε να βρει και το βρήκε! Με μισή καρδιά, αλλά το βρήκε!!

    Το όνομα αυτού ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος όμως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ;
    «Παιδί» της διάσπασης του «Κ»ΚΕ το 1968, που δεν γύρισε ποτέ να κοιτάξει η κοινωνία, μέχρι το αλήστου μνήμης 1989!

    Μεγάλωσε λίγο τότε, χάρη και στο συνεταιρισμό που έκανε με το «Κ»ΚΕ, τα έκαναν μαζί μαντάρα ως προς τις τακτικές, το «Κ»ΚΕ ξαναδιασπάστηκε και στην ανανεωτική Αριστερά έμειναν προίκα ο τίτλος «Συνασπισμός» και αρκετά στελέχη!

    Δεν άργησε να επιστρέψει στις πολικές θερμοκρασίες, ως προς την απήχηση του στην Ελληνική κοινωνία και παρά τις έντονες και προς τη σωστή κατεύθυνση «πινελιές» που του πρόσθεσε ο Αλέκος Αλαβάνος, αυτή η απήχηση παρέμεινε πολύ περιορισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ..

    Βασικό αρνητικό χαρακτηριστικό αυτού του πολιτικού χώρου, αποτέλεσαν διαχρονικά τα στελέχη του!

    Όχι γιατί ήταν τα χειρότερα, το αντίθετο! Επειδή ήταν τα καλύτερα!!

    Επειδή από καταβολής του ο χώρος της Ανανεωτικής Αριστεράς, με όποιο όνομα, συγκέντρωνε τη μεγάλη πλειοψηφία των καλύτερων μυαλών αυτής της χώρας και ως εκ τούτου και οι διαδικασίες στο εσωτερικό του ήταν άκρως δημοκρατικές, σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς!

    Δύσκολα εύρισκες Έλληνα πολίτη, να μη τους συμπαθεί!

    Ελάχιστοι όμως τους ψήφιζαν!! Σε σημείο μάλιστα που οι άνθρωποι του Συνασπισμού, να καταφεύγουν κατά περιόδους σε ψυχολογικά τερτίπια, του τύπου «κοιτάξτε μας στα μάτια», για να καταφέρνουν με το ζόρι να μπαίνουν στη Βουλή!!

    Βασική αιτία; Η γλώσσα! Ναι φίλοι μου, η γλώσσα!
    «Τι ωραία που τα λέει;», θαύμαζε η νοικοκυρά και στις εκλογές ψήφιζε ΝΔ!
    «Μόρφωση που την έχει ο κερατάς!», ζήλευε ο μάστρο-Κώστας και έριχνε το «βόλι» στον Παπανδρέου!
    Γιατί;
    Γιατί τους άρεσαν αυτά που έλεγαν, αλλά δεν καταλάβαιναν!!

    Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στον Μάη του 2012, αφού βέβαια προηγήθηκε η «μαγική» μετάβαση στην ηγεσία, από τον Αλαβάνο στον Τσίπρα!

    Άλλοι την θεωρούν θετική και άλλοι αρνητική, δεν είναι όμως αυτό το θέμα μου σήμερα.

    Ένα μεγάλο τμήμα λοιπόν του λαού μας έκανε την επιλογή του και οι έμποροι της χώρας και οι πάτρωνες τους στο εξωτερικό τη δική τους!
    Πολέμησαν το μικρό κόμμα με κάθε μέσο, μα ποιο πολύ την προσπάθεια των Ελλήνων να ξεφύγουν από το στόμα του τέρατος!

    Η νίκη τους Πύρρειος, αφού το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιούνη, εξακοντίσθηκε στο εκπληκτικό 27%! Εκπληκτικό για το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά και για την εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η γεύση που μας έμεινε γλυκόπικρη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα το είχαν τα στελέχη του κόμματος, που κράταγαν στα χέρια το 27% και δεν ήξεραν τι να το κάνουν!

    Όχι αγαπητοί φίλοι, δεν είναι περίεργο ούτε μεμπτό!

    Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να μεταλλαχτείς από φιλολογικός σύλλογος «Παρνασσός», σε κόμμα εξουσίας!

    Χρόνος όμως πολύς, στην πολιτική δεν υπάρχει και ακόμα περισσότερο στις συνθήκες που ζούμε!

    Το τελευταίο αποδείχτηκε στις πρόσφατες εκλογές, αν και είχε δείξει τα σημάδια του και νωρίτερα.

    Ναι πράγματι, οι Ευρωεκλογές έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, που δεν επιτρέπουν τεράστια ποσοστά.
    Ναι πράγματι, οι ψήφοι μοιράζονται σε πολλούς σχηματισμούς, με χαλαρή διάθεση.

    Ναι πράγματι, είχαμε μεγάλη αποχή.
    Η Χρυσή Αυγή πήρε υπέρογκο ποσοστό και πάνω απ’ όλα ο πόλεμος των τοκογλύφων, των εμπόρων και των φεουδαρχών, ήταν χειρότερος και από το 2012!

    Και όμως! Το μόνο που δέχομαι σαν αιτιολογία είναι το τελευταίο κι αυτό όμως πρέπει να το πάρουμε απόφαση, γιατί θα είναι παντοτινό!
    Όσο για τα άλλα;

    Αν ζεις μέσα στην κοινωνία, ξέρεις πολύ καλά πως η μεγάλη διασπορά των ψήφων, η αποχή και η τρομερή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, έχουν κοινές αιτίες και κατά πλειοψηφία κοινή δεξαμενή ψήφων!

    Ψήφων που προέρχονται από ανθρώπους απελπισμένους ,αγανακτισμένους, θολωμένους, θυμωμένους, που βλέπουν κάποιον[Συριζα] να τους κουνάει το χέρι από μακριά, αλλά δεν τον ένοιωσαν ποτέ δίπλα τους!
    1 Ιουν 2014 - 3:26:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ακούν κάποιον[Συριζα και πάλι] να κάνει αντιπολίτευση σ’ αυτούς που τους κατέστρεψε, με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους κανόνες αστικής ευγένειας, όπως πριν!

    Που το δύσκολο λοιπόν να ψηφίσουν ένα μικρό και χωρίς καμιά προοπτική κόμμα, έτσι και μόνο για να αντιδράσουν;

    Που το δύσκολο να γοητευτούν από τις «χειροπιαστές» αντιδράσεις, και την «τσαμπουκαλεμένη» γλώσσα της Χρυσής Αυγής;

    Γιατί να μην απογοητευτούν από όλα τα κόμματα και να κάτσουν σπίτι ή να πάνε στη θάλασσα;
    «Μα τι θες;», θα με ρωτήσει πιθανόν κάποιος… «Να βγούμε και μεις στο δρόμο και να δέρνουμε ανθρώπους ή να βρίζουμε σαν τους Χρυσαυγίτες»;

    Όχι δεν θέλω αυτό, το πρόβλημα όμως φίλοι μου, είναι και πάλι η γλώσσα!

    Η γλώσσα που δεν γίνεται κατανοητή ή δεν λέει αυτά που πρέπει να πει!

    Λίγες μέρες πριν, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης έγραψε στο twitter, απλά και κατανοητά, πως οι καναλάρχες με κυβέρνηση Συριζα, πρέπει να ξεχάσουν αυτά που ξέρουν, να ετοιμαστούν να πληρώσουν τα τεράστια χρέη τους στο κράτος και να ετοιμαστούν για καινούργιες αδειοδοτήσεις από μηδενική βάση!

    Αυτή είναι η γλώσσα που καταλαβαίνει ο κόσμος!
    Ξεχυθείτε λοιπόν φίλοι Συριζαίοι στις γειτονιές και στους τόπους δουλειάς και βρείτε άνεργους και υπαμειβόμενους, γυναίκες και γέρους, άρρωστους και απελπισμένους, νέους που δεν βλέπουν αύριο και μιλήστε τους συγκεκριμένα!

    Θα σας δώσουμε αυτά, που θα πάρουμε από εκείνους.

    Με ονόματα και διευθύνσεις! Αν τα πιστεύετε! Αν όχι, καλά κάνετε και δεν τα λέτε!

    Αν όμως βασίζεστε στην έλλειψη εναλλακτικής λύσης και στην εξ ανάγκης ψήφιση σας από τον λαό, κάνετε μεγάλο λάθος!

    Γιατί κυβέρνηση στη θέση των Σαμαροβενιζέλων μπορεί να γίνετε, χωρίς όμως λαό από πίσω ή γίνεστε σαν τα μούτρα τους ή πέφτετε!

    kaistriotis.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.

    Απλά και όμορφα ο Χρήστος μας εξήγησε τι έγινε και τι πρέπει να γίνει για να πέσει η κυβέρνηση των διαπλεκόμενων.

    Ο Σύριζα πλέον είμαστε εμείς και ακολουθώντας τις οδηγίες που μας δίνει το άρθρο θα έρθουμε στην εξουσία.

    Αφήστε τον βολεμένο,δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσει Σύριζα και πλησιάστε τον εξαθλιωμένο απλό πολίτη.

    Εξηγήστε του με απλά λόγια καθώς τους έχουν περάσει την άποψη του "όλοι ίδιοι είναι","και τι διαφορετικό θα κάνει ο σύριζα","όλο το πασοκ είναι εκεί","είναι ανθέλληνες" κτλ.Δείξτε τους τον εαυτό σας και ρωτήστε τον αν πιστεύει όλα αυτά που του λένε για τον σύριζα και κατ επέκταση για εσάς τον ίδιο.

    Πολλά από τα άκυρα,λευκά και μικρών αδιάφορων κομμάτων ψηφοδέλτια είναι αυριανοί ψήφοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Πολλοί από αυτούς είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές,τώρα έριξαν μια δειλή ματιά έξω από τα μαντριά και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα ελευθερωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση