GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν λάβαμε το κουπόνι για το ουκρανικό ομόλογο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας

Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει λάβει ακόμη το κουπόνι με το ποσό των 73,3 εκατομμυρίων δολαρίων ...



Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει λάβει ακόμη το κουπόνι με το ποσό των 73,3 εκατομμυρίων δολαρίων από... ομόλογο εκπεφρασμένο σε ευρώ ύψους τριών δισεκατομμυρίων από την Ουκρανία, το οποίο το Κίεβο δήλωσε ότι πλήρωσε την Παρασκευή.

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέχρι τώρα την παραλαβή του κουπονιού πληρωμής. Ωστόσο οι όροι του δανείου παρέχουν μια περίοδο χάριτος δέκα ημερών. Αναμένουμε ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για την πληρωμή του κουπονιού εντός της περιόδου αυτή», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου.

Η Ρωσία αγόρασε το ομόλογο εκπεφρασμένο σε ευρώ το Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της χορήγησης του πακέτου οικονομικής βοήθειας που είχε συμφωνηθεί με τον τότε πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος αργότερα αποπέμφθηκε και αντικαταστάθηκε από μια προσωρινή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση