GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κήρυξαν τον λαό «λαθραίο» και τον κυνηγούν!

Κυνηγούν και σκοτώνουν «λαθρομετανάστες». Κυνηγούν και σκοτώνουν «λαθρεπιβάτες». Κυνηγούν και σκοτώνουν το δικαίωμα για δουλε...



Κυνηγούν και σκοτώνουν «λαθρομετανάστες».
Κυνηγούν και σκοτώνουν «λαθρεπιβάτες».
Κυνηγούν και σκοτώνουν το δικαίωμα για δουλειά χιλιάδων δημόσιων «λαθρυπαλλήλων», «λαθρεκπαιδευτικών», «λαθρονοσοκομειακών», «λαθραίων» εργαζομένων. Ακόμα και … «λαθροκαθαριστριών»!

Κυνηγούν και σκοτώνουν το όνειρο για δουλειά και ζωή εκατομμυρίων «λαθραίων» νέων.

Κυνηγούν και σκοτώνουν τα μαγαζιά και γραφεία εκατοντάδων χιλιάδων εμπόρων και επαγγελματιών.

Κυνηγούν και σκοτώνουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των εκατομμυρίων του ελληνικού λαού, επειδή τον θεωρούν «συνένοχο» στα εγκλήματά τους.

Τιμωρούν και δολοφονούν, με φυσικό ή οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό θάνατο (ανεργία, φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, λιμοκτονία, υποταγή και υποδούλωση) τον ελληνικό λαό, επειδή … «φταίει»! Επειδή τα προηγούμενα χρόνια –όπως λένε αυτοί οι αδίστακτοι δολοφόνοι του- …έφαγε λίγο παραπάνω, έζησε λίγο καλύτερα και μορφώθηκε λίγο παραπάνω!
Όλα αυτά τα έκανε «λαθραία» και παράνομα. Λαθραίος λοιπόν ο λαός και ένοχος! Γι’ αυτό πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά!

Πρέπει να συμμορφωθεί πλήρως με τ’ αλλεπάλληλα μνημόνια και να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειές τους. Όσοι από μας επιζήσουμε και δεν θα έχουμε μεταναστεύσει σ’ άλλη χώρα, θα’ μαστε οι τυχεροί που θα ζούμε στη «Νέα Ελλάδα» του Σαμαρά και του Βενιζέλου ως εξανδραποδισμένοι υπήκοοι, δηλαδή δούλοι για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα, προς δόξα του μεγάλου κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου.

Αυτό είναι το πολύ συγκεκριμένο σχέδιο του ελληνικού κατεστημένου, που είναι υποτελές στο ευρω-γερμανικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και τον διεθνή ιμπεριαλισμό, ενώ διατηρεί παραρτήματα και διαθέτει υπηρετικό προσωπικό μέχρι τα Τρίκαλα και κάθε γωνιά της χώρας.
Το απάνθρωπο και εγκληματικό για τον ελληνικό λαό αυτό σχέδιο έχει προχωρήσει και υλοποιηθεί ήδη αρκετά. Ήδη ο ελληνικός λαός ζει σε μια πατρίδα που οι «σύμμαχοι» την εξευτελίζουν καθημερινά και είναι ριγμένος στο καναβάτσο!

Ταυτόχρονα η βενζίνη της λαϊκής οργής είναι χυμένη στους δρόμους!
Η λαϊκή εξέγερση, μια πραγματική επανάσταση απ’ τα κάτω, που θ’ αγκαλιάσει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ! Μόνο τυφλοί δεν τη βλέπουν.

► ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
► Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ!
► ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Χρήστος Σταμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση