GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαροκινός «άνοιγε» εκκλησίες στην Καλαμάτα

Περισσότερο από δυο χρόνια πέρασαν ώσπου να εξιχνιαστούν οι εισβολές σε δυο εκκλησίες που είχαν γίνει στις αρχές του 2012 στην Καλαμ...


Περισσότερο από δυο χρόνια πέρασαν ώσπου να εξιχνιαστούν οι εισβολές σε δυο εκκλησίες που είχαν γίνει στις αρχές του 2012 στην Καλαμάτα, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ιερόσυλου. Πρόκειται για έναν Μαροκινό που είχε «χτυπήσει» ακόμη ένα κατάστημα και ένα αυτοκίνητο.
Ο 31χρονος αλλοδαπός είχε διαρρήξει τους δυο ναούς τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου 2012 και είχε αρπάξει όσα χρήματα υπήρχαν μέσα στα παγκάρια. Τρεις ημέρες αργότερα, διέρρηξε ένα κατάστημα στο οποίο δεν βρήκε κάτι για να κλέψει, ενώ και την 1η Απριλίου της ίδιας χρονιάς προσπάθησε να διαρρήξει ένα όχημα χωρίς να τα καταφέρει.
Σε βάρος του Μαροκινού δράστη -που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου- σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Μετά την ταυτοποίησή του, η Ασφάλεια Καλαμάτας διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση