GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ενδιαφέρεται για τα λεφτά των Τούρκων ο Πρίντεζης! Θα μείνει στην ομάδα της καρδιάς του

Οπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να  ρίξουν ένα κάρο χρήματα για να αγοράσουν τους παίκτες ...



Οπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να  ρίξουν ένα κάρο χρήματα για να αγοράσουν τους παίκτες που θέλουν. Σχεδόν πάντα "στοχεύουν" στην ελληνική αγορά και ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά!
Οπως και τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια, η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ελληνα φόργουορντ αλλά και στον Ολυμπιακό για να αποδεσμεύσει τον παίκτη.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο στον υπαρχηγό του Ολυμπιακού έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά.

Το ποσό είναι εξαιρετικό για την εποχή, ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης έχει άλλον έναν χρόνο κλειστό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησής του τότε οι Πειραιώτες μπορούν να ζητήσουν ό,τι μπάι άουτ θέλουν. Μάλιστα μόνο η ομάδα έχει τη δυνατότητα να "σπάσει" το υπάρχον συμβόλαιο καταβάλλοντας στον παίκτη το 10% των ετήσιων απολαβών. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν πρόκειται για να γίνει για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσφορά του διεθνούς φόργουορντ και δεν τίθεται καν θέμα αποχώρησής του. Ο δεύτερος είναι πως ούτε ο Πρίντεζης είναι διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του, έστω κι αν τα χρήματα που του προσφέρουν ο Τούρκοι είναι λίγο λιγότερα από τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που παίρνει στον Ολυμπιακό.

Πάντως, η Γαλατά δεν είναι η μόνη τουρκική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Πρίντεζη, καθώς οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς αλλά και η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχουν έτοιμες προτάσεις για να τον πείσουν να αφήσει τον Ολυμπιακό για χάρη τους...

Μπαρτζώκας και... Καϊμακόγλου
Από σήμερα ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας περιόδου για τον Ολυμπιακό. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ αναμένεται να... βάλουν κάτω και να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αρχής γενομένης από το ζήτημα του προπονητή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συναντηθεί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί ο Ολυμπιακός. Ο πρώτος είναι ο Κώστας Καϊμακόγλου, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επαφές και προ διετίας και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να τον πείσουν να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Από τους ξένους που έχουν προταθεί, οι Μάλκολμ Ντιλέινι και Ολιβερ Λαφαγέτ έχουν ξεχωρίσει για τη θέση του άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση