GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα της Εθνικής

Αντιμέτωπη με την Κολομβία αλλά και με τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της χώρας (σε έναν αγώνα που διεξάγεται στη 1 το μεση...



Αντιμέτωπη με την Κολομβία αλλά και με τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της χώρας (σε έναν αγώνα που διεξάγεται στη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα) θα βρεθεί η Εθνική μας ομάδα στις 7 το απόγευμα, στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Χθες, στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. «Πάντα το πρώτο παιχνίδι συγκεντρώνει πολλές προσδοκίες. Αυτό σημαίνει μεγάλο άγχος. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς με δύσκολο αντίπαλο που θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο θα πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με επιμονή στο παιχνίδι μας και θέλουμε να κερδίσουμε», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, χωρίς ωστόσο να δώσει κάποιο στοιχείο για την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Όσον αφορά την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει: «Θα δείτε στο γήπεδο. Εμείς θα παίξουμε για να νικήσουμε. Το ίδιο και η Κολομβία».

Μιλώντας για τη διοργανώτρια χώρα ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: Σε ένα σχόλιο για τη Βραζιλία: « Γνωρίζω καλά τη Βραζιλία. Ο γιος μου έμεινε εδώ τρία χρόνια. Είναι φανταστική χώρα για να μένεις και να ζεις. Είναι συναρπαστικό το συναίσθημα του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Έχουμε τρεις Πορτογάλους προπονητές, αλλά το σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα είναι εδώ. Θέλω να πάρω μαζί μου το καθήκον που έχω έναντι της Ελλάδας και του ελληνικού λαού».

Συνετρίβη η Ισπανία - Επικράτησε η Χιλή
Στα χθεσινά παιχνίδια, η «εκδίκηση» της Ολλανδίας για την ήττα της στον τελικό του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής από την Ισπανία ήρθε με τον πιο «βάναυσο» τρόπο. Οι «οράνιε» διέλυσαν τους κατόχους του τροπαίου στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαδόρ με 5-1, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, πραγματοποιώντας ένα ονειρεμένο ξεκίνημα. Δύο γκολ πέτυχαν οι Φαν Πέρσι (44΄, 72΄) και Ρόμπεν (53΄, 80΄), ενώ ο Ντε Φράι στο 64΄ είχε κάνει το 3-1. Οι «φούριας ρόχας» προηγήθηκαν με το πέναλτι-φάντασμα του Τσάμπι Αλόνσο στο 27΄. Η συντριβή από την Ολλανδία, ήταν η πιο βαριά ήττα που έχει γνωρίσει ποτέ κάτοχος του τροπαίου και παράλληλα μια από τις βαρύτερες στην ιστορία των «Ρόχας».

Στο δεύτερο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της Χιλής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Με τα γκολ των Σάντσες (12΄), Βαλντίβια (14΄) και Μποσεζούρ (90΄+2) η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι επικράτησε με 3-1 της Αυστραλίας στην «Αρένα Παντανάλ» της Κουϊάμπα, στο δεύτερο χρονικά ματς του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Τα «καγκουρό» μείωσαν με τον Κέιχιλ στο 35΄.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση