GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο Σαββατοκύριακο στη χώρα μας, μετά από την αρκετά βροχερή εβδομάδα που διανύσαμε. Έ...



Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο Σαββατοκύριακο στη χώρα μας, μετά από την αρκετά βροχερή εβδομάδα που διανύσαμε.
Έτσι λοιπόν, το Σάββατο αναμένεται αίθριος καιρός στο σύνολο της χώρας και μόνο την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την οροσειρά της Πίνδου θα απασχολήσουν κάποιες μπόρες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς στα κεντρικά και νότια και τους 30 στα βόρεια πεδινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 5-6 μποφόρ στα πελάγη, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο meteo-news.gr.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα και μόνο στην Πίνδο αναμένονται κάποιες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα φαίνεται να φτάνουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση