GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμμορία πιτσιρικάδων διέρρηξε αυτοκίνητο στο Αγρίνιο

Μια 21χρονη τσιγγάνα κινούσε τα νήματα μιας συμμορίας πιτσιρικάδων διαρρηκτών, αγοριών και κοριτσιών μικρής ηλικίας, στα οποία υποδ...


Μια 21χρονη τσιγγάνα κινούσε τα νήματα μιας συμμορίας πιτσιρικάδων διαρρηκτών, αγοριών και κοριτσιών μικρής ηλικίας, στα οποία υποδείκνυε τους στόχους που θα χτυπούσαν στο Αγρίνιο και τους έδινε οδηγίες πώς θα το έκαναν!
Ο 56χρονος ιδιοκτήτης ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τα τέσσερα παιδάκια να παραβιάζουν το παράθυρο του οχήματος και να αρπάζουν από το εσωτερικό ένα μαύρο τσαντάκι μέσης στο οποίο είχε τα κλειδιά του σπιτιού του και διάφορα έγγραφα.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρόλαβαν να εγκλωβίσουν τους ανήλικους διαρρήκτες και την αρχηγό τους πριν απομακρυνθούν και αφού είχαν πετάξει το τσαντάκι σε κοντινό δρόμο.
Ένα 12χρονο αγόρι και δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 χρόνων δεν συνελήφθησαν, αλλά η 21χρονη και ένα αγόρι 14 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστώσει αν η συμμορία εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές, ενώ δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση