GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημαθία: Έκλεβε από τη μια μάντρα και πωλούσε στην άλλη!

Συστηματικά τρύπωνε στη μάντρα παλιών μετάλλων ενός 48χρονου στα Λευκάδια Ημαθίας ένας 58χρονος «κυνηγός» μετάλλων και άρπαζε διάφορ...


Συστηματικά τρύπωνε στη μάντρα παλιών μετάλλων ενός 48χρονου στα Λευκάδια Ημαθίας ένας 58χρονος «κυνηγός» μετάλλων και άρπαζε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε σε… άλλες μάντρες της περιοχής!
Στην τελευταία εισβολή του, ο δράστης άρπαξε παλιά σίδερα βάρους 720 κιλών, τα οποία πούλησε αντί 120 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Νάουσα, συνελήφθη και στην αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκε η λεία του από παλαιότερη κλοπή.
Τα μέταλλα αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ ο 58χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν και ένδεκα φαρμακευτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.
*** Στο στάβλο ενός 41χρονου στη Σιταριά Παιονίας του Κιλκίς εισέβαλαν δύο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 25 και 30 χρόνων και ξήλωσαν από ένα γεωργικό μηχάνημα 40 μεταλλικά γρανάζια και μαντέμια αξίας 2.000 ευρώ! Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. φορτηγάκι, αλλά τους εντόπισαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και τους συνέλαβαν. Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον 41χρονο και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση