GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλυπητήρια στους Τουρέ από Μπλάτερ

Γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή η είδηση του θανάτου του Ιμπραΐμ Τουρέ (αδερφός του Γιάγια και του Κόλο) στο Μάντσεστερ, σε ηλικία...



Γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή η είδηση του θανάτου του Ιμπραΐμ Τουρέ (αδερφός του Γιάγια και του Κόλο) στο Μάντσεστερ, σε ηλικία 28 ετών. Μία μέρα αργότερα, ο Ζεπ Μπλάτερ εξέφρασε την λύπη του για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της FIFA έστειλε γραπτή επιστολή στον ομόλογο του στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, Όγκουστιν Σίντι Ντιαλό για να συλλυπηθεί για την απώλεια.

Αναλυτικά η επιστολή του Μπλάτερ:
«Είναι μεγάλη θλίψη το άκουσμα αυτής της δυσάρεστης είδησης του ξαφνικού θανάτου του Ιμπραΐμ Τουρέ, νεότερου αδερφού του Γιάγια και του Κόλο Τουρέ, των παικτών σας που βρίσκονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εδώ στην Βραζιλία.

Επιτρέψτε μου εκ μέρους της FIFA και από εμένα, να υποβάλουμε σε εσάς όπως και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Είμαι υποχρεωμένος να μεταφέρω στα αδέρφια Τουρέ, στις οικογένειές τους και στους αγαπημένους τους, όπως και στην αντιπροσωπεία των Ιβοριανών που είναι στην Βραζιλία, όλη μου την συμπόνια και την υποστήριξη αυτές τις στιγμές ενός πικρού κι επώδυνου χωρισμού».

Υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο έγινε γνωστό πως τα αδέρφια Τουρέ θα δώσουν κανονικά το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση