GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άγριος καβγάς Κεφαλογιάννη - Κατρούγκαλου...

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ενώ βρίσκονταν καλεσμένοι σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τη ΝΔ με τον Γιώργο Κατρο...

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ενώ βρίσκονταν καλεσμένοι σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τη ΝΔ με τον Γιώργο Κατρούγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ. Λόγο στον λόγο, άρχισαν να διαπληκτίζονται στο πλατό του Mega και η κόντρα τους πήρε διαστάσεις όταν ο Κατρούγκαλος αποκάλεσε τον πατέρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη διαπλεκόμενο.
Ο επίμαχος διάλογος:
- Κεφαλογιάννης: Λέτε βλακείες, όπως βλάκας είστε. Ο πατέρας μου ήταν ο μεγαλύτερος αντιστασιακός.
- Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος;
- Κεφαλογιάννης: Ο πατέρας μου;
- Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος; Ούτε εσείς είστε;
- Κεφαλογιάννης: Ε, είστε ηλίθιος. Εσείς, ο ανόητος, μιλάτε για τον πατέρα μου…
- Κατρούγκαλος: Εσείς δεν ξέρετε τι λέτε, να μιλάτε πολιτικά και επί της ουσίας. Μίλησα για τη διαπλοκή.

Το γραφείο του κ. Κεφαλογιάννη, προχώρησε σε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στην εκπομπή, κατηγορώντας τον Γ. Κατρούγκαλο για ημιμάθεια.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Βαρύ ατόπημα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλο στην πρωινή εκπομπή του MEGA που υπερέβη τα εσκαμμένα της πολιτικής ααντιπαράθεσης και καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το νεκρό πατέρα του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Ο Γ. Κατρούγκαλος εκτός από αγένεια επέδειξε και άγνοια της Ιστορίας του τόπου μας. Ο Κώστας Κεφαλογιάννης υπήρξε θρυλικό στέλεχος της Κρητικής Αντίστασης και συμμετείχε στην απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε, μία κορυφαία στιγμή της Αντίστασης την περίοδο της Κατοχής.
Μία ενέργεια που φυσιολογικά έβγαλε εκτός εαυτού τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ένα ολίσθημα που δεν ξεχνιέται με τη συγνώμη του Γ. Κατρούγκαλου στο τέλος"
"Την τιμή και υπόληψη της οικογένεια δεν την χαραμίζουμε στο πρεστίζ της τηλεόρασης", σχολίαζαν πηγές από το περιβάλλον του Μ. Κεφαλογιάννη.

Άγριος καβγάς Κεφαλογιάννη - Κατρούγκαλου από newsview

1 σχόλιο

  1. Τί μπορεί να σκεφτεί κανείς μετά από αυτά;
    Τίποτα άλλο εκτός από το ότι, αυτά τα δύο "νούμερα", ο Κεφαλογιάννης και ο Κατρούγκαλος, θα είναι αδύνατο να "συνεργασθούν" στην Ευρώπη για τα εθνικά μας συμφέροντα...
    "Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς". (Γ.Σουρής, πάντα επίκαιρος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση