GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη βίλα με την ηρωίνη

Σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατά της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης συνελήφθη ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας, εφ...

Σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατά της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης συνελήφθη ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας, εφοπλιστής με καράβια - δεξαμενόπλοια στο Ντουμπάι. Μαζί του συνελήφθη και η πρώην σύζυγός του αλλά και ο ανήλικος γιος του.
Το βράδυ της Πέμπτης, όταν πολυτελή αυτοκίνητα ξεκίνησαν από τη βίλα στη Φιλοθέη, εκεί δηλαδή που βρέθηκαν εκατοντάδες κιλά ηρωίνης, συμβατικά οχήματα με αστυνομικούς τους πήραν στο κατόπι. Μόλις έφτασαν στην αποθήκη στο Κορωπί οι άνδρες των Αρχών, ανάμεσά τους και κομάντος του Λιμενικού, εισέβαλαν και τους συνέλαβαν.
Το απόγευμα σήμερα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχουν μπει ένα κινητό, του 15χρονου συγκεκριμένα, καθώς από εκεί έχουν σταλεί πολλά μηνύματα (sms).
Οι Αρχές προσπαθούν να καταλάβουν εάν η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή και κόρη επιχειρηματία διαμαντιών γνώριζε για τη διακίνηση, κάτι που η ίδια αρνείται.
Όπως γίνεται γνωστό, έχουν κατασχεθεί και τέσσερα πολυτελή οχήματα, ενώ τα ναρκωτικά έρχονταν από την περιοχή του Αφγανιστάν μέσω Τουρκίας και υπάρχουν και Τούρκοι υπήκοοι οι οποίοι κρατούνται. Οι συγκεκριμένοι μόλις έφερναν την ηρωίνη, στη συνέχεια διέμεναν σε ακριβά ξενοδοχεία της Αττικής.

1 σχόλιο

  1. TA MOYΤΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση