GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησαν Βενιζέλος – Νταβούτογλου

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε σήμερα, στο περιθώριο της υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ...


Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε σήμερα, στο περιθώριο της υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι έγινε μια πολιτική επισκόπηση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τώρα οι διμερείς σχέσεις και μια σύντομη αναφορά στην περιφερειακή κατάσταση «γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά ανοιχτά προβλήματα τα οποία μας απασχολούν μέσα από το κύμα των μεταναστών, αλλά μας απασχολούν επίσης γιατί υπάρχει θέμα περιφερειακής σταθερότητας και διεθνούς ειρήνης».
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε επίσης ότι, σε διμερές επίπεδο, «μιλήσαμε για όλα όσα είναι ανοιχτά και πάνω στο τραπέζι και μείναμε σύμφωνοι να χρησιμοποιούμε τους διαύλους της πολιτικής και διπλωματικής επικοινωνίας, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε πρακτικά ζητήματα, αλλά κυρίως προκειμένου να ετοιμάσουμε πολύ συγκεκριμένα βήματα, πάντοτε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και πιο συγκεκριμένα του διεθνούς δικαίου της θάλασσας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση