GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει το Βερολίνο την πρόταση για Λαγκάρντ

Ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου διέψευσε ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει υποβάλει στο Παρίσι το ερώτημα αν προτίθεται να προτείνει...


Ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου διέψευσε ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει υποβάλει στο Παρίσι το ερώτημα αν προτίθεται να προτείνει τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απορρίπτοντας έτσι τις πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο πηγές που δεν κατονόμασε.
«Το δημοσίευμα είναι λανθασμένο. Όσα είπε χθες δημοσίως η καγκελάριος εξακολουθούν να ισχύουν», υπογράμμισε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.
Η Μέρκελ δήλωσε τη Δευτέρα ότι ασκεί πιέσεις στους ευρωπαίους ηγέτες να υποστηρίξουν τον πρώην πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Επιτροπής και πρόσθεσε ότι πρέπει να αναζητηθεί η μεγαλύτερη δυνατή ομοφωνία μεταξύ τω ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ.
Εξάλλου από την Ουάσινγκτον η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Κόνι Λοτζ δήλωσε: «Όπως έχει πει επανειλημμένα η κ. Λαγκάρντ επικεντρώνεται στο έργο της στο ΔΝΤ και σκοπεύει να ολοκληρώσει τη θητεία της ως γενική διευθύντρια». Η θητεία της Λαγκάρντ στο ΔΝΤ ολοκληρώνεται το 2016.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Ιουν 2014, 11:04:00 μ.μ.

    Όταν μιλάνε βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου για τα οικονομικά της Αργεντινής παρομοιάζοντας με της δικές μας υποχρέωσης, με τα δικά μας μπορώ και απορώ πως ανεχόμαστε να μας κυβερνούν ΑΥΤΟΊ οι άνθρωποι..

    Το χρέος μας είναι χρέος ΤΕΛΟΣ δεν αλλάζει τελεία και παύλα είτε μείνουμε στο ευρώ , η πάμε σε δραχμή, η σε ρούβλι η δεν ξέρω τι.. για να πάψουν και αυτοί σας να μας παραπλανούν με την ΔΡΑΧΜΉ Η ότι είναι, ότι τα χρέη ΔΕΝ σβήνουν ... Όμως η Ελλάδα έχει καλό οπλοστάσιο για να διαπραγματευτή διότι ΑΝ ΘΑ γίνει Αργεντινή, όλο αυτό που λέμε σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση τινάζετε στο ΑΈΡΑ και γιατί: Διότι η Ευρωπαϊκή ένωση από το καταστατικό της ΕΊΝΑΙ Συνεταιρισμός και όταν ένα μέλος του συνεταιρισμού τα χρέη τα έχει αναλάβει ο ίδιος ο συνεταιρισμός ΤΟΤΕ πάνε ΌΛΑ στον συνεταιρισμό, σε όλες της χώρες μέλη του συνεταιρισμού και σε ΕΥΡΩ διότι το ευρώ είναι ενιαίο ...τόσο άπλα..

    Απειλούν ότι θα διώξουν την Ελλάδα τόσο εύκολα από το ευρω και την Ε.Ε θα σας πω ΩΜΑ ότι μας Παραμυθιάζουν οι κυβερνητικοί πολιτικοί μας , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΝΕ; Μα στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό πρώτα και μετά θα έλθουν σε στην Χώρα μέλος όμως μέχρι τότε τι γίνεται !!..Και είναι κανείς τους σίγουρος ότι αυτό δεν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου αύριο, μεθαύριο και για άλλες χώρες; Ποίος λέει ότι δεν θα κάνουν το ίδιο ΙΤΑΛΙΑ--ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ κ.τ.λ.. δύσκολη απάντηση για όλους ..

    Αν ένας διαθέτη λίγη απλή λογική θα καταλάβει ΌΤΙ… Εμείς θα συνεχίσουμε να χρωστάμε τα χρέος μας, άλλα και οι δανειστές- συνεταίροι μας και το ΕΥΡΩ θα βρεθούν σε μεγάλη δυσκολία ώστε να μην διαλυθούν στην παγκόσμια ΑΓΟΡΆ, ως νόμισμα αναξιόπιστο, Η αμφιβόλου αξίας. Και δυναμικής ..

    Και για να τελειώνω , όταν θα διευθετηθεί το χρέος μας με τους συνεταίρους μας αν οι ανθρώπους που θα την κάνουν δεν γνωρίζουν το τι να βάλουν στο τραπέζι της κυρίας Μερκελ για την διευθέτηση του χρέους μας .πχ συμψηφισμούς των Γερμανικών αποζημιώσεων , ρήτρες αναπτύξεις, τα έσοδα από τον ορυκτό μας πλούτο με σοβαρές παγκόσμιες εταιρείες ενέργειας δίπλα μας , αλλά και πως δρα ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ κ.τ.λ πως κάνουν της αποκρατικοποιήσεις; με τι ρήτρες , πιες διαφάνειες , πια αντισταθμίσθηκα, με τι χρήματα ; αυτά λίγα χοντρικά θα πρέπει να μπούνε τραπέζι ώστε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας ώστε να βρεθεί μια σοβαρή λύση με τους εταίρους μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος3 Ιουν 2014, 11:04:00 μ.μ.

    Βέβαια γελάω και όταν ακούω αυτά που λέει το Κ.Κ.Ε οι ΑΝ.ΕΛ , η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τους πουλήσουμε ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ !!! η τέλος πάντων όποιος ΛΕΕΙ απλά να μην τους πληρώσουμε .. ΕΓΩ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

    Όμως κάποιοι δεν θέλουν να φτιάξουμε κράτος, να τραβήξουμε μια ΤΕΛΙΑ και να πούμε έως εδώ ,η είναι ΌΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, Η ΗΛΙΘΙΟΙ.. Θα έλεγα το δεύτερο διότι δεν μπορούν να μοιράσουν σε δυο Γαιδάρους άχυρα .. Έχομε ένα νόμο τον ν. 4178 περί αυθαίρετων στην βάση του πολύ καλός νόμος γιατί βάζει τέλος δια πάντως στην αυθαίρετη δόμηση … Όμως εκεί που λέει για τα αυθαίρετα σε γήπεδα- οικόπεδα εξ αδιανέμητου που υπάρχουν αεροφωτογραφίες πως και πιο χρόνο κατασκευαστικέ , τοπογραφικά, συμβόλαια , δικαστικές αποφάσεις που δηλώνουν την ακριβή ιδιοκτησίας , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε δημόσιο χώρο, αρχαιολογικό χώρο , σε ρέμα, η δάσος η δρόμο δεν μπορούν να το τακτοποιήσουν AN λέει δεν βρεθεί το 60% τον κατόχων να κάνουν προσύμφωνο { ξέρετε πουθενά στον κόσμο τα προσύμφωνα να έχουν μεγαλύτερη νομική ισχύ από τα συμβόλαια και δικαστικές αποφάσεις ; ΕΕΕ στην Ελλάδα έχουν} έτσι θα χάνονται εργάτοωρες αν είναι ημιτελής και κάποιοι άνθρωποι θέλουν να τα τελειώσουν , να εισπράξουν Φόρους, να ξανάλειτουργήσει η πεθαμένη αγορά της οικοδομής με 150-200 επαγγέλματα κ.τ.λ….

    Βρε άνθρωποι αν ένα ημιτελές η τελειωμένο αυθαίρετο ακίνητο με πλασματικές αντικειμενικές αξία του 2007 π.χ κοστίζει 70.000 χιλιάδες ευρώ , πως του ΖΗΤΑΣ σήμερα 60.000 ευρω για να το ταχτοποιήσει , ΟΧΙ να το νομιμοποιήσει ;; Πέστε μου κάνω λάθος να λέω ότι ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ; {ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έχω ούτε κοτέτσι , απλός βρέθηκα σε μια συζητήσει και είπα να το δω για να το πιστέψω ΚΑΙ ΑΥΤΟ, το όνομα μου το γράφω για τους δύσπιστους ώστε να διαπιστώσουν και να ψάξουν ελευθέρα ότι δεν έχω ούτε κοτέτσι } όμως τρελαίνομε όταν δεν μπορούν να βάλουν χρήματα στα ταμεία του κράτους κάνοντας το αυτονόητο !! και που θα είναι πάνω από 2- 3 δις ευρω αλλά και θα εργαστούν και μερικοί άνθρωποι θα πάρουν χρήματα σφαλίστηκα ταμεία κ.τ.λ

    Σημείωση : το ΤΕΛΟΣ τον αυθαίρετων το έβαλε τον Ιούνιο του 2011 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ο ν.4178 , με αεροφωτογραφίες κ.τ.λ ..Αλλά μάλλον είναι ανίκανοι να βάλουν ένα ευρω στα ταμεία του κράτους Η μερικοί δεν θέλουν να φτιάξει αυτό το κράτος και να πάρουν ΛΕΦΤΑ… όμως η αποθέωση του παράλογου έγινε με Fast Track στο Mall Athens σαν να λένε δεν πάνε να πνίγουνε οι μικροί που θέλουν και κεραμιδί !!! εεεε δεν έτσι έχουμε μέλλων ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ σε πια χέρια υπάρχει ο πλούτος που έγινε ΧΡΕΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ δεν είναι πολλοί καμιά 15-20 θα είναι και να τους κόψουμε ΣΥΡΙΖΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί άφωνος τη προσπάθεια "εξαγοράς" αντιμνημονιακών βουλευτών από τη ΝΔ, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Είμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη πολιτική ανηθικότητα, άνθρωποι που εκλέχτηκαν από ανθρώπους- ψηφοφόρους αντιμνημονιακούς, να σύρονται παρασκηνιακά να στηρίζουν τα μνημόνια, τους φόρους και τα χαράτσια, δηλαδή να "μαχαιρώνουν" πισώπλατα όσους τους ψήφισαν και τους έστειλαν στη Βουλή για να πολεμήσουν το ΔΝΤ και το μνημόνιο, την εξαθλίωση των Ελλήνων. Κι αντί να παραδώσουν την έδρα τους, παραμένουν για να στηρίξουν, πάλι ερήμην του ελληνικού λαού, τη συγκυβέρνηση. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 1965, και οι Έλληνες δημοκρατικοί πολίτες βλέπουν την Ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αλλά τα τότε πολιτικά κόμματα είχαν αποκαλύψει το πολιτικό παιχνίδι και ο κόσμος ήταν στους δρόμους. Τώρα, η αντιπολίτευση, πάλι είναι έρμαιο αντιδημοκρατικών πρακτικών.

    Διαλύουν τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ, ίσως και το Ποτάμι ( κόμμα μιας χρήσης για τις ευρωεκλογές ) για να κρατούν αιώνια την εξουσία, με τα παράκεντρα εξουσίας. Υπάρχει, όμως, και Θεός που βλέπει την αδικία και όλα αυτά εις βάρος του λαού... Το άδικο δεν ευλογείται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση