GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εξηγήσεις του Αδωνη για τον Δαραβίγκα...

Για το θόρυβο που προκλήθηκε με την τοποθέτηση του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ...

Για το θόρυβο που προκλήθηκε με την τοποθέτηση του Γιάννη Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι τον τοποθέτησε «αναπληρωτή πρόεδρο θέση καθαρά τυπική χωρίς μισθό, χωρίς δικαίωμα ψήφου χωρίς γραφείο».
«Ξενίζει η τηλεοπτική του εικόνα... Δεκτό. Όμως έχετε την καλοσύνη να διαβάσετε το βιογραφικό του; Δεν μπήκε ως ο πανελίστας του Χίου αλλά ex officio, έχει 30 χρόνια δράση στο αντικείμενο, ήταν πρόεδρος του αγώνα κατά των ναρκωτικών» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, άσκησε κριτική στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης
καθώς όπως τόνισε, θα έπρεπε να δοθεί μια εξήγηση για το θέμα με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.
Ο πρώην υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «υπάρχει διαφωνία (σ.σ μεταξύ των υπουργών Μητσοτάκη και Λοβέρδου) για 250 διαθεσιμότητες. Εμείς σε σύντομο διάστημα με τον κ. Μπέζα κάναμε 10.000 διαθεσιμότητες… Η διάφορα είναι ότι βγήκαμε να εξηγήσουμε τη σκοπιμότητα της απόφασης», είπε ο κ. Γεβργιάδης.
«Δεν έχει βγει κάποιος να εξηγήσει με σαφήνεια γιατί η κυβέρνηση έλαβε αυτήν την απόφαση, μου ασκούν κριτική ότι βγαίνω συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ίσως να έχουν δίκιο, ωστόσο δεν μπορείς να έχεις την κοινωνία μαζί σου αν δεν βγαίνεις να εξηγείς στον κόσμο» διευκρίνισε.

8 σχόλια

  1. Μην ακούτε τον Άδωνη· είναι μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΣΧΙΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία!!!!!13 Ιουν 2014 - 12:44:00 μ.μ. ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ μου Φαίνεσαι θα σου έκοβα τον τζαρουκα ΕΎΚΟΛΑ////να κάνω μια ΠΡΌΤΑΣΗ ...να ελεγχτουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ --ΠΑΙΔΙΑ--ΓΟΝΕΙΣ--ΑΔΈΛΦΙΑ--ΑΝΙΨΙΆ...και να μείνει ΕΝΑΣ στο δημόσιο ας είναι και πρωθυπουργός όπως ΚΑΙ δεν θα έχει και ΚΑΜΙΆ ΠΡΟΜΗΘΈΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ...εσύ παπάρα 13 Ιουν 2014 - 12:44:00 μ.μ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΊΣ!!... ΕΓΩ ΝΑΙ...ΕΣΥ!!!!
    Τα κεφάλια σας κρέμονται...{ΣΕ ΤΣΆΚΩΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ} ΛΕΓΕ πόσοι ειστε στο δημόσιο ΑΡΧΙΔΑ...

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ!

    «Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο”. Η είδηση από ταο twitter κάνει το γύρο των ΜΜΕ.

    Όπως πληροφορούν εργαζόμενοι από το ραδιομέγαρο ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.

    Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης τον πλησίασε για να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς...
    έβγαλε φαλτσέτα και τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται γιατροί και δυνάμεις της ΔΕΛΤΑ.

    ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ; ...ΜΌΝΟ ΜΕ ΌΠΛΑ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΚΕΠΕΛΣ ΑΔΩΝΙ...ΔΕΣ...ΔΑΡΑΒΙΚΑΣ ΧΙΟΣ..ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..

    http://www.youtube.com/watch?v=auBbLrHXWyE

    http://www.youtube.com/watch?v=H8dBuy3BPao

    http://www.youtube.com/watch?v=FyzT6YewGvo

    http://www.youtube.com/watch?v=PzG_kY97y2g

    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ....ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ..

    ΓΙΑΤΙ Τριπλασίασες την ίδα συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα αντί να την καταργήσει αφου έκοψε τα κέρδη των φαρμακοβιομηχάνων...!!!!!ΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ,ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΟΙΝΟΝΟΜΟΥ..ΑΙ ...ΒΡΕΣ ΤΑΦΟ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ.. Ο ΜΑΝΩΛΗΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΩΣΤΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ..ΑΚΟΥΣ..ΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΟ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ..

    ΓΙΑΤΙ Τριπλασίασες την ίδα συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα αντί να την καταργήσει αφου έκοψε τα κέρδη των φαρμακοβιομηχάνων...!!!!!ΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ,ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΟΙΝΟΝΟΜΟΥ..ΑΙ ...ΒΡΕΣ ΤΑΦΟ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ.. Ο ΜΑΝΩΛΗΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΩΣΤΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ..ΑΚΟΥΣ..ΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος...

    Κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος εκατόν πενήντα τόσων κυνών δεν είναι εύκολο πράγμα!

    Πρέπει να διαθέτεις ειδικά προσόντα.

    Πρέπει να είσαι πλήρως αναίσθητος.

    Πρέπει να μπορείς να διαλύεις ένα ολόκληρο σύστημα Υγείας και να περηφανεύεσαι ότι άφησες το αποτύπωμά σου από την θέση που πέρασες.

    Πρέπει να μπορείς να καταδικάζεις ένα καρκινοπαθές κοριτσάκι 13 ετών ''εις θάνατον'', λόγω αδυναμίας της μητέρας του να προμηθευτεί τα κατάλληλα φάρμακα.

    Πρέπει να είσαι σε θέση να κορδώνεσαι για τις απολύσεις που κάνεις και τις ζωές που καταστρέφεις, και να δηλώνεις ο μνημονιακότερος των μνημονιακών.

    Πρέπει να είσαι εντελώς γελοίος και ημιπαράφρων.
    Πρέπει να έχεις την ικανότητα να γλύφεις ανερυθρίαστα αυτόν που επί χρόνια έβριζες σκαιότατα ως τον ''μεγαλύτερο καταγκιόζη της πολιτικής''.

    Πρέπει να μην έχεις το παραμικρό ''γνώθι σαυτόν'', την παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής, την απόλυτη έλλειψη αυτογνωσίας.

    Πρέπει να σε καλούν όλα τα συστημικά κανάλια σαν τον απαραίτητο μαϊντανό-απολογητή της συγκυβέρνησης του αίσχους.

    Πρέπει να λασπολογείς αδιάκοπα και να ρίχνεις στα μούτρα κάθε εργαζόμενου και κάθε αντιμνημονιακού-σκεπτικιστή πολίτη, όλον τον οχετό της μαύρης σου ψυχής.

    Και για όλα αυτά πρέπει να επισύρεις την εκτίμηση του ανεπαρκέστερου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης, ώστε τρείς μέρες μετά την αποπομπή σου μετά βαϊων και κλάδων, να σε ξανακαλεί στα ''όπλα'', ως μάνα του λόχου-αγέλης που διαθέτει το δεύτερο μεν, αλλά κυβερνόν κόμμα,στο Κοινοβούλιο-κυνοβούλιο της ντροπής!

    Και πάλι, και ξανα-μανά συγχαρητήρια στον ''πρωθυπουργό'' για τις λαμπρές επιλογές του!

    Μας έσκισες και πάλι παλικαρίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση