GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Μεξικό και Βραζιλία

Κάποιοι έλεγαν πως έχει έξι δάχτυλα ο Γκιγιέρμο Οτσόα. Αυτό είναι μύθος! Αλλά, κόντρα στην Βραζιλία έπαιξε σαν να είχε… έξι χέρια! Έ...


Κάποιοι έλεγαν πως έχει έξι δάχτυλα ο Γκιγιέρμο Οτσόα. Αυτό είναι μύθος! Αλλά, κόντρα στην Βραζιλία έπαιξε σαν να είχε… έξι χέρια! Έτσι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Μεξικού, ο οποίος «κατέβασε τα ρολά», «Τρι» και «σελεσάο» έμειναν στο 0-0, στο ματς που άνοιξε τη δεύτερη αγωνιστική του Α’ ομίλου!
Πολύ δυνατό και άναρχο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά. Οι παίκτες και των δύο ομάδων προτίμησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, παρά να… παίξουν ποδόσφαιρο. Περίπου με τη συμπλήρωση περίπου 15 λεπτών η Βραζιλία ήταν αυτή που απέκτησε τον έλεγχο, ωστόσο οι καλά στημένοι Μεξικανοί στην άμυνα δεν έδιναν χώρους στους παίκτες του Σκολάρι, με αποτέλεσμα να μη υπάρχει καμία αξιόλογη φάση στην εστία του Οτσόα. Μέσα σε ένα δίλεπτο (24’-26’) οι δύο ομάδες είχαν τις καλύτερές τους ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν μπήκε, χάρη στις επεμβάσεις των τερματοφυλάκων. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του ματς έπεσε, ωστόσο λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Οτσόα χρειάστηκε να επέμβει ξανά και να είναι ο κύριος υπεύθυνος που δεν υπήρξε σκορ όταν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το Μεξικό ήταν αυτό που είχε και την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού, με τη Βραζιλία να δείχνει πολλά προβλήματα στην ανάπτυξή της. Μάλιστα, για έναν τετράλεπτο (55’-59’) οι παίκτες του Ερέρα «πυροβολούσαν» τον Ζούλιο Σέζαρ, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του. Στη συνέχεια, οι Βραζιλιάνοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν τον Οτσόα με τον ανορθόδοξο τρόπο που προσπαθούσαν να επιτεθούν, περιμένοντας κυρίως τις «εκλάμψεις» του Νεϊμάρ. Μία τέτοια είχε και στο 69’ ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αλλά ο τερματοφύλακας των Μεξικανών είπε και πάλι όχι! Στο τελευταίο 20λεπτο, το ματς είχε πάρει έναν «ξέφρενο» ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Η «σελεσάο» είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Μεξικανός τερματοφύλακας ήταν απροσπέλαστος, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών!
Οι συνθέσεις:

Βραζιλία (Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Φρεντ (68’ Ζο), Νεϊμάρ, Όσκαρ (84’ Γουΐλιαν), Ραμίρες (46’ Μπερνάρντ), Λουίζ Γκουστάβο.

Στον πάγκο: Τζέφερσον, Βίκτορ, Φερναντίνιο, Χουλκ, Ντάντε, Μάξγουελ, Ενρίκε, Ερνάνες, Μαϊκόν.

Μεξικό (Ερέρα): Οτσόα, Ροντρίγκες, Μάρκες, Ερέρα (76’ Φαμπιάν), Λαγιούν, Ντος Σάντος (84’ Χιμένες), Μορένο, Γουαρδάδο, Περάλτα (73’ Τσιτσαρίτο), Αγκιλάρ, Βάσκες.
Στον πάγκο: Κορόνα, Ταλαβέρα, Σαλσίδο, Ρέγιες, Πουλίδο, Πόνσε, Μπρισουέλα, Ακίνο, Πένια.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση