GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Σάντος

Για διαφορετικά κριτήρια σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες που μοιράστηκαν έκανε λόγο ο Φερνάντο Σάντος μετά την...



Για διαφορετικά κριτήρια σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες που μοιράστηκαν έκανε λόγο ο Φερνάντο Σάντος μετά την...
ισοπαλία της Εθνικής απέναντι στην Ιαπωνία (0-0) αναφέροντας πως ο διαιτητής Τζόελ Αγκιλάρ δεν έδειξε την ίδια «ευαισθησία» σε αντίστοιχα μαρκαρίσματα αντιπάλων και τιμώρησε μόνο τον Κατσουράνη.

«Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι έγινε στη φάση της αποβολής. Ο Κατσουράνης έκανε δύο ή τρία φάουλ και αποβλήθηκε αμέσως, ενώ είδα άλλους παίκτες της Ιαπωνίας να κάνουν πολλά φάουλ από πίσω και να μην τιμωρούνται. Δεν ξέρω ποια ήταν τα κριτήρια. Μετά την αποβολή αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον επιθετικό μας να συμμετέχει στο αμυντικό κομμάτι και αυτό επηρέασε τη διάταξή μας και μας πλήγωσε», τόνισε.

Όσο για το ματς της Τρίτης με την Ακτή Ελεφαντοστού, ανέφερε: «Πρέπει να νικήσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ο αγώνας με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι καθοριστικός, αλλά δεν εξαρτόμαστε μόνο από το δικό μας αποτέλεσμα, καθώς θέλουμε θετικό αποτέλεσμα της Κολομβίας απέναντι στην Ιαπωνία. Όμως πρωτίστως θα πρέπει εμείς να πάρουμε το δικό μας παιχνίδι».

Αναλύοντας τον αντίπαλο, είπε: «Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι ομάδα υψηλής ποιότητας, με παίκτες που έχουν φυσικές δυνάμεις και παίζουν στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα πρέπει να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Θα πρέπει να ψάξουμε χώρους και να μην τους επιτρέψουμε να τρυπήσουν την άμυνά μας. Έχει σημασία να νικήσουμε το ατομικό τους ταλέντο και να εκμεταλλευτούμε κάποιες αδυναμίες που έχουν σε τακτικό επίπεδο».

Τέλος, σε ερώτηση ιάπωνα δημοσιογράφου για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει η δική του ομάδα την Κολομβία, απάντησε: «Πώς να ξέρω εγώ; Εμείς χάσαμε από την Κολομβία. Θα είχα συμβουλή για την Κολομβία πώς να μη χάσει από την Ιαπωνία, κάτι που μας συμφέρει άλλωστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση