GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «τέλειο» Προεδρικό Διάταγμα!...

Γράφει ο Μαγια. Όλα αναμενόμενα από την κυβέρνηση των εγχώριων επιστατών. Ουδεμία έκπληξις για το βίαιο λουκέτο στην Ολομέλεια της Βουλή...

Γράφει ο Μαγια.

Όλα αναμενόμενα από την κυβέρνηση των εγχώριων επιστατών. Ουδεμία έκπληξις για το βίαιο λουκέτο στην Ολομέλεια της Βουλής. Η Δημοκρατία, όπως και η Βουλή είναι απλά το ντεκόρ. Ή αν προτιμάτε το άλλοθι συνταγματικών και κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων, ώστε να διευκολυνθεί το ολέθριο σχέδιο του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ για τη μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους.

Εχουν ευτελίσει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία, έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, έχουν παραχωρήσει την Ελλάδα στους μαφιόζους του χρήματος, έχουν ρίξει τον ελληνικό λαό στα νύχια των ληστών και δημίων του, στην αιφνιδιαστική, εσπευσμένη διακοπή των εργασιών της Βουλής θα κώλωναν;

Και δεν αποτελεί σύμπτωση, πως την άθλια παράσταση των Χρυσαυγιτών ακολούθησε το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» του πρωθυπουργού για τη λήξη της παρούσας συνόδου της Βουλής, κάτι που γνώριζαν μόνο οι βουλευτές της ΧΑ!

Φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι στο Μαξίμου, ενώ αν κρίνουμε από το καταδοτικό αμόκ των υπόδικων βουλευτών της ΧΑ, θα πρέπει να είναι μικρός ο αριθμός των στελεχών της ΝΔ που δεν έχουν συνομιλήσει με τους νεοναζιστές.

Η απορία είναι, πώς ο εγγυητής των θεσμών και της Δημοκρατίας «συμπράττει με τον πρωθυπουργό στην υπονόμευση της Δημοκρατίας, στην παρεμπόδιση απονομής της Δικαιοσύνης και στην φαλκίδευση της Διαφάνειας στη λειτουργία του Κράτους», όπως καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Κ. Παπούλιας, δεν έχει πει ούτε ένα όχι στις κυβερνητικές επιλογές. Δεν ανέπεμψε ούτε ένα Προεδρικό Διάταγμα, ούτε μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που συνέταξε η κυβέρνηση, παρακάμπτοντας τη Βουλή. Συντάχθηκε με τις Μνημονιακές κυβερνήσεις, που οδήγησαν τη χώρα στην υποτέλεια και την κοινωνία στην εξαθλίωση.

Με το κλείσιμο της Βουλής θα μείνουν στο σκοτάδι του παρασκηνίου οι ειδικές σχέσεις και οι θρυλούμενες συμφωνίες του Μαξίμου με τη Χρυσή Αυγή και τον συνομιλητή του Μπαλτάκου, Ηλ. Κασιδιάρη. Θα περάσουν όσο πιο ανώδυνα στα θερινά τμήματα οι απαιτήσεις της Τρόικας. Θα παραγραφούν όλως τυχαίως και τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και των μελών των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, για τις υποθέσεις του Μνημονίου, του PSI, των εξοπλιστικών και των υποβρυχίων, της λίστας Λαγκάρντ.

Εν ολίγοις: Το «τέλειο» Προεδρικό Διάταγμα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση