GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αντί-Περπέρογλου για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές στον Στράτο Περπέρογλου, όμως η προσφορά της Εφές στον διεθνή φόργο...



Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές στον Στράτο Περπέρογλου, όμως η προσφορά της Εφές στον διεθνή φόργουορντ είναι κατά 600 χιλιάδες ευρώ...
μεγαλύτερη για δύο χρόνια. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι», έχουν στη πρώτη θέση της λίστας για την αντικατάστασή του τον Μάικ Μπράμο, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην «πράσινος», αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, διότι αν και διαφορετικός παίκτης από τον «Πέρπε», μπορεί να προσφέρει στη θέση «3», σε συνδυασμό με την αύξηση των λεπτών συμμετοχής του Παπαπέτρου, αλλά και την «σταθερά» που λέγεται Ματ Λοτζέσκι. Εκτός από τον… βατό οικονομικά, Μάικ Μπράμο, υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών πρώτης γραμμής που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Βλάντιμιρ Μίτσοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Ο 29χρονος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βελτιώθηκε πολύ υπό τη παρουσία του Έτορε Μεσίνα που τον στήριξε αρκετά, είχε 7,7 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι άγνωστο αν ο νέος τεχνικός της ομάδας (πιθανότατα ο Δημήτρης Ιτούδης) θα εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίού του. Έχει καλό σουτ, μπορεί να ποστάρει (όπως και ο Περπέρογλου), αλλά αν μείνει ελεύθερος σίγουρα η τιμή του δεν θα είναι και από τις πιο… προσεγγίσιμες για τα ελληνικά δεδομένα.

Μαλίκ Χέρστον (Γαλατάσαραϊ)

Έκανε εξαιρετικές σεζόν με τη Σιένα, αλλά οι τραυματισμοί τον έχουν φέρει αρκετά πίσω και στην Αρμάνι, αλλά και στην Γαλατάσαραϊ, από την οποία μένει ελεύθερος. Είχε απασχολήσει και πέρυσι τον Ολυμπιακό, έκανε μέτρια σεζόν στην Ευρωλίγκα με 8,4 πόντους μέσο όρο και σε περίπτωση απόκτησής του 27χρονου Αμερικανού, οι «ερυθρόλευκοι» θα θωρακιστούν σημαντικά στην άμυνα και θα προσθέσουν αρκετή δύναμη στα ριμπάουντ από το «3».

Τάρενς Κίνσεϊ (Παρτιζάν)

Εντελώς διαφορετικός παίκτης από τον Περπέρογλου, αλλά εξαιρετικός σκόρερ. Τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού, είναι περισσότερο «2αρο-3αριού», αλλά με 14,8 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα έλαμψε φέτος και εφόσον δεν ανανεώσει με την Παρτιζάν, δεν αποκλείεται να αποτελέσει μήλον της έριδος για πολλές ομάδες.

Γιόνας Ματσιούλις (Παναθηναϊκός)

Το όνομά του είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό πέρυσι, όταν είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και η παραμονή του Στράτου Περπέρογλου ήταν στον «αέρα». Ο Λιθουανός είχε μέτρια σεζόν με 8,1 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, αλλά και φέτος στους τελικούς έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να επικρατήσουν. Αγωνιστικά, είναι ο παίκτης που τα χαρακτηριστικά του (καλό μακρινό σουτ, ποστάρισμα) ταιριάζουν απόλυτα στον «φευγάτο», Στράτο Περπέρογλου.

Μικαέλ Ζελαμπάλ (Χίμκι)

Ήταν στην λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα και πέρυσι, αλλά προτίμησε τη Χίμκι, με την οποία είχε μέτρια σεζόν (7,5 πόντοι μ.ό.) Ο 31χρονος Γάλλος πάντως, είναι μία περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει, καθώς έχει εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, έχει καλό μακρινό σουτ και δεν… λουφάρει στην άμυνα.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί (το αντίθετο μάλιστα) το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να μη θελήσει να αποκτήσει «έτοιμο» παίκτη για την αντικατάσταση του Περπέρογλου. Σε αυτή τη περίπτωση, θα πορευτεί με το δίδυμο Λοτζέσκι-Παπαπέτρου, εμπλουτίζοντας τη θέση και το ρόστερ με έναν νεαρό παίκτη, όπως για παράδειγμα τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ του Άρη, για τον οποίο ενδιαφέρονται έντονα και οι Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση