GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ισπανοί κάνουν όνειρα για Σπανούλη

Το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη δεν είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά το ελληνικό κοινό, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Λαρι...



Το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη δεν είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά το ελληνικό κοινό, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Λαρισαίος γκαρντ ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Το ζήτημα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη ήταν ίσως το πιο… καυτό πέρυσι το καλοκαίρι και φαίνεται πως… αναζωπυρώνεται φέτος! Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Mundodeportivo αναφέρει πως ο Λαρισαίος γκαρντ ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να λυθεί το συμβόλαιο του!

Οι λόγοι; Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Βασίλης Σπανούλης είναι απογοητευμένος από τα πάντα στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ τα… έχει και με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι του είχαν δώσει μερικές υποσχέσεις για να ανανεώσει πέρυσι, αλλά τελικά αυτές δεν έγιναν πράξη. Τα δύο θέματα που αναφέρονται είναι η ενίσχυση του ρόστερ, κάτι που δεν έγινε και ο τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν Σπανούλης δεν είχε βοήθειες από τους συμπαίκτες του (ειδικά μετά την οριστική αποχώρηση του Έισι Λο), ενώ του είχαν πει πως θα κάνουν προσπάθειες ενάντια στο «σύστημα» (βλ. Παναθηναϊκός), τελικά όμως οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που ολοκλήρωσαν ξανά τη σεζόν στην κορυφή της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση