GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούγιας: «Αφού δε με θέλουν εδώ, φεύγω»

Την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να πάει στη Σπάρτη η έδρα της νέας ομάδας της Παναχαϊκής, αποκάλυψε  κατά τη διάρκει...



Την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να πάει στη Σπάρτη η έδρα της νέας ομάδας της Παναχαϊκής, αποκάλυψε  κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.
Όπως τόνισε «η Ερασιτεχνική ζήτησε να ιδρύσει νέα ποδοσφαιρική ομάδα, να αφαιρεθεί ο τίτλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και να μείνει ως Πατραϊκός. Ικανοποιώ το αίτημα της Ερασιτεχνικής να δημιουργήσει νέα ομάδα με το όνομα της Παναχαϊκής. Το παραχωρώ. Εγώ την Παναχαϊκή δεν την βρήκα ποτέ, εγώ αγόρασα τον Πατραϊκό. Και τον έχω πληρώσει ακριβά. Η κανονική Παναχαϊκή δεν έχει κάνει ακόμα εκκαθάριση» και πρόσθεσε ο κ. Κούγιας: «Εγώ έμεινα με χρέη γιατί επιχειρηματίες, οπαδοί και ερασιτεχνική με άφησαν μόνο μου. Τελικά διαπίστωσα όταν ανέλαβα πρόεδρος ότι τα χρέη της ομάδας, και κυρίως του Πατραϊκού, ήταν πολύ περισσότερα. Ήθελα την Παναχαϊκή να την πάρει Πατρινός, έδωσα προθεσμία δεν εμφανίστηκε κανείς».

Αυτά μεταξύ άλλων αποκάλυψε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αλέξης Κούγιας και τόνισε ότι η προσπάθεια για την ίδρυση νέας… ομάδας, ακόμη και με νέα επωνυμία αφορά το σύνολο των ασχολούμενων με το ποδόσφαιρο στην Πάτρα.
Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε πως αποχωρεί από την Παναχαϊκή, μιας και έγινε αίτημα, όπως αναφέρθηκε, από την Ερασιτεχνική να αφαιρεθεί το όνομα «Παναχαϊκή» από την υπάρχουσα ΠΑΕ, και στην ουσία να διαλυθεί η σύμβαση που υπήρξε με την ΠΑΕ Πατραϊκός.
Μάλιστα, ο Κούγιας μίλησε για τον πόλεμο που του έγινε όπως είπε από τους τοπικούς παράγοντες και μη και δήλωσε ευθέως πως έχει πρόταση για να πάει την ομάδα στο Αιγάλεω ή την Καλαμάτα.

Τόνισε πως είναι πιο κοντά στην Καλαμάτα διότι δείχνουν όλοι μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ μίλησε για την διάθεση του Δήμου και της Ερασιτεχνικής να μην δώσουν το γήπεδο της Αγυιάς, χωρίς χρήματα και ήταν από τους λόγους που αποχωρεί επίσης, λέγοντας πως έμεινε μόνος του όλο το διάστημα παρουσίας του στην Πάτρα και σήκωσε όλο το οικονομικό βάρος.
«Αφού δε με θέλουν εδώ, φεύγω», είπε και εξήγησε ότι θα αφήσει τον τίτλο Παναχαϊκή στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, για να τον αξιοποιήσει! «Όποιος μου δείξει πως το θέλει πιο πολύ, Καλαμάτα ή Αιγάλεω, εκεί θα πάω», τόνισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση