GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η… φαντασία βοηθάει να ξεφύγουμε από την κρίση

Στην περίοδο της κρίσης αυτό που έχει τελικά σημασία είναι η φαντασία! Η δημιουργικότητα και η διαφορετική οπτική των πραγμάτων μπορ...


Στην περίοδο της κρίσης αυτό που έχει τελικά σημασία είναι η φαντασία! Η δημιουργικότητα και η διαφορετική οπτική των πραγμάτων μπορούν να κάνουν καλλιτεχνικά και αρχιτεκτονικά «θαύματα».
Η «αναπροσαρμογή» είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα καινούργιο αντικείμενο μπορεί να δημιουργηθεί από ένα ήδη υπάρχον με απλά υλικά αλλά πολύ…μεράκι. Η ανανέωση προκύπτει από υλικά που πριν δεν είχαν καμία χρησιμότητα!
1. Σκουπίδια που μετατρέπονται σε… σπίτια.
O καλλιτέχνης Gregory Kloehn συνδυάζει άχρηστα αντικείμενα ώστε να κατασκευάσει μετακινήσιμα και κατοικήσιμα σπίτια για αστέγους.
2. Έπιπλο τηλεόρασης που μετατρέπεται σε ενυδρείο.
Εάν η παλιά σας τηλεόραση έχει αντικατασταθεί από μία καινούργια plasma, φροντίστε να μην την πετάξετε διότι μπορεί να μετατραπεί σε έναν υδάτινο παράδεισο για τα ψάρια και τα πλάσματα της θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση