GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο υγιή είναι τα μαλλιά σου;

Το ξέρεις πολύ καλά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για μια γυναίκα από τα λαμπερά, υγιή μαλλιά. Εσύ άραγε πώς βλέπεις τα δικά σο...



Το ξέρεις πολύ καλά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για μια γυναίκα από τα λαμπερά, υγιή μαλλιά. Εσύ άραγε πώς βλέπεις τα δικά σου; Αν δεν τους φέρεσαι και με τον καλύτερο τρόπο και δεν τα προσέχεις σίγουρα φαίνεται αυτό στα...
μαλλιά σου που δεν αποκλείεται να δείχνουν άτονα, θαμπά και ταλαιπωρημένα. Απάντησε με ειλικρίνεια στις παρακάτω ερωτήσεις και θα δεις πόσο υγιή μαλλιά έχεις!

Γενικά: αν φροντίζεις να περιποιείσαι τα μαλλιά σου και να κόβεις συχνά τις άκρες – να τις προλαβαίνεις δηλαδή για να μην δείχνουν κατεστραμμένες και ταλαιπωρημένες- και βουρτσίζεις σωστά τα μαλλιά σου έχεις πολλές πιθανότητες να έχεις υγιή μαλλάκια που είναι σούπερ λαμπερά.

Οι τεχνικές εργασίες ή αλλιώς οι βαφές σίγουρα ταλαιπωρούν την τρίχα σου οπότε καλό είναι να μην κάνεις υπερβολές τουλάχιστον σε επίπεδο συχνότητας. Δεν είναι ανάγκη να τρελαίνεσαι άμα βγει λιγάκι η ρίζα σου. Επίσης όσο μπορείς καλό είναι να αποφεύγεις τον θερμό αέρα από το πιστολάκι των μαλλιών σου ή τα εργαλεία στάιλινγκ που ταλαιπωρούν σε μεγάλο βαθμό την τρίχα σου.

Παρακάτω θα βρεις το κουίζ και αν απαντήσεις ειλικρινά θα μάθεις πολλά για την υγεία των μαλλιών σου!

1. Περιέγραψε την υφή των μαλλιών σου:

Α. Απαλά σαν μετάξι

Β. Αρκετά σκληρά

Γ. Συνήθως είναι απαλά αλλά κάποιες φορές δείχνουν άτονα

2. Ρίξε μια ματιά στις άκρες σου. Eίναι κατεστραμμένα πιστεύεις πως είναι τα μαλλιά σου σε αυτό το σημείο;

Α. Οι άκρες μου δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα μαλλιά

Β. Βλέπω να έχω λίγη ψαλίδα εδώ και εκεί

Γ. Οι άκρες μου είναι γεμάτες ψαλίδα και πρέπει να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο για κόψιμο.

3. Πόσο συχνά κόβεις τα μαλλιά σου:

Α. Κάθε μήνα περίπου

Β. Μια φορά στους τρεις μήνες

Γ. Μια φορά τον χρόνο

Δ. Γιατί να τα κόψω; Δεν θέλω με τίποτα να χάσω καθόλου από το μήκος μου

4. Πόσο συχνά λούζεσαι;

Α. Κάθε μέρα! Δεν βγαίνω από το σπίτι ποτέ άλουστη

Β. Μια φορά στις δυο μέρες περίπου

Γ. Μια φορά την εβδομάδα και καλά είναι

Δ. Περνάνε εβδομάδες που είμαι άλουστη. Αν το θυμηθώ θα λουστώ όμως κάποια στιγμή

5. Πόσο συχνά χρησιμοποιείς προϊόντα και εργαλεία σταίλινγκ;

Α. Κάθε μέρα

Β. Δυο φορές την εβδομάδα

Γ. Το σαββατοκύριακο που βγαίνω

Δ. Α παπα δεν χρησιμοποιώ τέτοια πράγματα

6. «Πέρασε» τα δάχτυλα σου στα μαλλιά σου. Τι βλέπεις να γίνεται;

Α. Τίποτα. Τα δάχτυλα μου «γλυστράνε» άνετα στα μαλλιά μου

Β. Τα δάχτυλα μου «κολλάνε» στις άκρες στην ψαλίδα αλλά δεν δυσκολεύομαι πολύ

Γ. Τα δάχτυλα μου «κολλάνε» στην μέση περίπου των μαλλιών και παλεύω να τα περάσω

Αποτελέσματα

Περισσότερα Α: Φροντίζεις να περιποιείσαι τα μαλλιά σου συχνά και πάντα βρίσκεις λίγο χρόνο για να τα περιποιηθείς με τα κατάλληλα σαμπουάν και μαλακτικά έτσι ώστε να είναι μεταξένια. Βέβαια καλό είναι να μην φτάσεις στο άλλο άκρο γιατί σίγουρα η υπερβολή δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν. Μείνει πιστή στο κούρεμα σου κάθε μήνα, φρόντισε τα μαλλιά σου όσο περισσότερο μπορείς χωρίς υπερβολές και θα δεις πως θα είναι πάντα υγιή και λαμπερά.

Περισσότερα Β: Περιποιείσαι τα μαλλιά σου όσο πρέπει, χωρίς να κάνεις υπερβολές ή να τρελαίνεσαι. Αν μείνεις πιστή στο ραντεβού με το κομμωτήριο και δεν ταλαιπωρείς την τρίχα σου με προϊόντα στάιλινκγ τότε τα μαλλιά σου θα είναι σούπερ!

Περισσότερα Γ: Δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά σου είτε γιατί δεν έχεις χρόνο ή την διάθεση να τα περιποιηθείς. Καλό είναι να βρεις έστω και λίγα λεπτά μέσα στη μέρα για να φροντίζεις τα μαλλιά σου. Το βούρτισμα το πρωί όταν ξυπνάς θα σου πάρεις μόνο λίγα λεπτά και πρέπει να σου γίνει συνήθεια ενώ το κόψιμο μια φορά στους δυο μήνες είναι καλό να γίνεται. Αν φροντίσεις λίγο περισσότερο τα μαλλιά σου θα δεις πως θα είναι πάντα απαλά και λαμπερά, ενώ δεν θα χρειάζεται να ρίξεις τόνους ιδρώτα για να τα ξεμπερδέψεις!

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση