GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: "Είμαι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου"

Μπορεί να είναι εκ των κορυφαίων παικτών μπάσκετ όλων των εποχών, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ είναι και φίλος του ποδοσφαίρου. Τρανή ...



Μπορεί να είναι εκ των κορυφαίων παικτών μπάσκετ όλων των εποχών, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ είναι και φίλος του ποδοσφαίρου. Τρανή απόδειξη η παρουσία του στη Βραζιλία για το Μουντιάλ.

«Είμαι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου. Μεγάλωσα στην Ιταλία και από τα 6 μέχρι τα 14 έπαιζα ποδόσφαιρο κάθε μέρα. Είναι το αγαπημένο μου άθλημα», δήλωσε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Όσο για το ποια ομάδα βλέπει να κατακτά τον τίτλο, είπε: «Δύσκολο να ποντάρεις κόντρα στη Βραζιλία. Θα ήταν ωραίος ένας τελικός με την Αργεντινή. Όμως και η Γερμανία δείχνει πολύ δυνατή».

Για την ομάδα των ΗΠΑ ανέφερε πως «… δυστυχώς είχε δύσκολη κλήρωση, αλλά το άθλημα στη χώρα ανεβαίνει διαρκώς. Πιστεύω πως η εθνική θα ανταποκριθεί στην πρόκληση».

Τέλος, ρωτήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ από τους Σπερς και τους έβγαλε το καπέλο. «Το άξιζαν. Είναι ένα μάθημα για το πώς μια ομάδα μπορεί να παίξει σαν σύνολο έχοντας έναν κοινό στόχο. Αποτελεί κίνητρο για μας. Ελπίζω του χρόνου να κάνουμε το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση