GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρέντσι υπόσχεται προσλήψεις στο Δημόσιο

Ο Ματέο Ρέντσι άνοιξε το… κουτί των υποσχέσεων και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε προσλήψεις έως και 15.000 υπαλλήλων στον δη...



Ο Ματέο Ρέντσι άνοιξε το… κουτί των υποσχέσεων και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε προσλήψεις έως και 15.000 υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα.

Οι νέες προσλήψεις συνδέονται άρρηκτα με την υποχρεωτική συνταξιοδότηση όσων συμπληρώνουν 42 χρόνια ενσήμων, με βάση τις πληροφορίες για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί το Ιταλός Πρωθυπουργός το ανώτατο όριο ηλικίας για την συνταξιοδότηση των ιατρών, των καθηγητών πανεπιστημίου και των δικαστικών πρόκειται να μειωθεί από το εβδομηκοστό πέμπτο έτος στο εβδομηκοστό. Για τους δικαστικούς, η αλλαγή αυτή θα εφαρμοσθεί από το 2015, «για να μην προκληθούν πρακτικά και λειτουργικά κενά» από τον τόπο κατοικίας των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση