GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πόρτο θέλει Μανωλά και ετοιμάζει πρόταση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η Πόρτο ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Κ...



Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η Πόρτο ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά.
Μέσω… Καταλονίας έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Κώστα Μανωλά τουΟλυμπιακού! Αυτό γιατί οι Καταλανοί έχουν αρκετά «ψηλά» στα ρεπορτάζ τους το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Εκίθα, της Μπιλμπάο, ο οποίος όμως θα αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον διεθνή Έλληνα στόπερ σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει. Όπως αναφέρουν στο δημοσίευμά τους, ο πιθανότερος προορισμός του Μανωλά πλέον είναι η Πόρτο, η οποία τον παρακολουθεί στενά και ετοιμάζει την επίσημη πρότασή της προς τους Πειραιώτες για να τον αποκτήσει.

Ο Κώστας Μανωλάς, εδώ κι αρκετό καιρό άλλωστε, είναι στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων κυρίως από την Ιταλία, καθώς φέρονται να τον έχουν στα υπόψη οι Ρόμα, Φιορεντίνα, Ίντερ και Νάπολι, με την Πόρτο να προστίθεται τελευταία στους «μνηστήρες» και να φέρεται έτοιμη να προσφέρει αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό έτσι ώστε να εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση