GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασχημη επίθεση Σπηλιωτόπουλου (που θέλει να γίνει υπουργός παριστάνοντας και τον δημοτικό σύμβουλο!) στην Βούλτεψη...

Για το τι έφταιξε και δεν μπήκε στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μίλησε το πρωί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επαναλαμβάνοντας για ακό...


Για το τι έφταιξε και δεν μπήκε στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μίλησε το πρωί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά πως «αν δεν υπήρχε ο Κακλαμάνης θα ήμασταν πρώτοι».
Χαρακτήρισε "επιτυχία" το εκλογικό ποσοστό του 18% που κατάφερε να συγκεντρώσει τελικά ο συνδυασμός του, ενώ έκανε λόγο για «ατύχημα που προκάλεσε ζημιές», αφού τελικά ο κατακερματισμός δυνάμεων έφερε τη νίκη στον κ. Καμίνη.
«Είχα πει στο Νικήτα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας γινόταν αυτός δήμαρχος» πρόσθεσε ο κ.Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega”.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ένας υπουργός να είναι και δημοτικός σύμβουλος ο κ.Σπηλιωτόπουλος είπε πως«δεν υπάρχει ασυμβίβαστο» ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο ίδιος δεν θα εγκαταλείψει την μάχη της Αθήνας.
Παράλληλα, εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία, όπως είπε, δεν στήριξαν ποτέ τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Μάλιστα, αναφέρθηκε ανοιχτά κατά της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη.

Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση που έκανε προ ημερών η κ.Βούλτεψη πως «δεν πρόκειται να υπουργοποιηθούν οι κκ Σπηλιωτόπουλος και Κουμουτσάκος», ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και στέλεχος της ΝΔ είπε πως «η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος ή ξέρει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού ή είναι σε θέση να του επιβάλλει τις απόψεις της».
«Δε χωράει στο μυαλό μου ότι η κ. Βούλτεψη έκανε τα πάντα για να μην κερδηθεί η μάχη της παράταξης. Η κ. Βούλτεψη έστελνε στελέχη στον κ. Κακλαμάνη και αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα», είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Η κ. Βούλτεψη δε βοήθησε στη μάχη των προσώπων που επέλεξε η κυβέρνηση, αρνήθηκε τη θέση της υφυπουργού και θέλει να επιβάλλει στον πρωθυπουργό τις απόψεις της».
Εξέφρασε πάντως και τα παράπονά του για στελέχη της Συγγρού λέγοντας: «Στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. δε μας στήριξαν. Πολλοί έκαναν δημόσιες σχέσεις με ανθρώπους που υπονόμευαν τις τελικές επιλογές της παράταξης με σκοπό η ΝΔ να μην πάει καλά στις εκλογές. Στελέχη της ΝΔ υπονόμευαν καθημερινά τις απόψεις του πρωθυπουργού».

3 σχόλια

  1. ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ
    ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ πάντως είσαι διαθέσιμος και έτοιμος να προβάλεις τα στήθια σου κοινώς "βυζιά σου" να μας σώσεις από τη θέση του υπουργού.
    Η άλλη βεβαίως μαλώνει μαζί σου για να σου φάει τη καρέκλα και να έχουμε τη τιμή να μας σώσει αυτή.
    Κοπρόσκυλα πολιτικοί μετατρέψατε τον Ελληνικό λαό καταθλιπτικό δυστυχισμένο ζητιάνο και περίγελως του κόσμου.
    Η κατάρα του θα βαραίνει εσάς και τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την άθλια Αποστασία που οργανώνεται στα παρασκήνια, μια λύση υπάρχει : Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες από τη δεξιά, το κέντρο και την αριστερά να στηρίξουν Σύριζα.

    Η διάλυση των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ από εξωθεσμικά κέντρα μας οδηγεί όλους που ψηφίσαμε μικρά κόμματα να ψηφίσουμε Σύριζα για να καθαρίσει η πολιτική ζωή από τα άθλια παρασκήνια της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση