GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Έπιασαν κυνηγό μετάλλων πριν πουλήσει τη λεία του

Ένα 24ωρο μετά τη διάρρηξη που είχε κάνει μέρα- μεσημέρι σε ένα κεραμοποιείο στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας, ξεκίνησε για να που...


Ένα 24ωρο μετά τη διάρρηξη που είχε κάνει μέρα- μεσημέρι σε ένα κεραμοποιείο στην περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας, ξεκίνησε για να πουλήσει σε μάντρα με σκραπ τη λεία του ένας 41χρονος Αλβανός «κυνηγός» μετάλλων. Όμως, δεν έφτασε ποτέ!
Αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας που περιπολούσαν στο Βασιλικό, τον πέτυχαν να μεταφέρει ένα μεταλλικό κεντρικό άξονα μοτέρ μήκους δύο μέτρων με τρεις κυλίνδρους, μεταλλικές σωληνώσεις γεώτρησης μήκους πέντε μέτρων και πέντε φύλλα μεταλλικών τσίγκων. Αμέσως υποψιάστηκαν ότι τίποτε από αυτά δεν του ανήκε.
Κατά την προανάκριση, ο 41χρονος ομολόγησε ότι είχε κλέψει τα μεταλλικά αντικείμενα κι έτσι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κεραμοποιείου, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση