GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανός διακινούσε ναρκωτικά σε τουρίστες στην Ίο

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύαζε ένας 58χρονος Βρετανός που, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ίο, εφοδίαζε με «σκληρά» κα...


Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύαζε ένας 58χρονος Βρετανός που, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ίο, εφοδίαζε με «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά τους παραθεριστές! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού έβαλαν τέλος στη δράση του όταν σταμάτησαν για έλεγχο το ένα από τα αυτοκίνητά του.
Μέσα, βρήκαν πέντε φιξάκια κοκαΐνης βάρους 8,2 γραμμαρίων και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και στο σπίτι του κατέσχεσαν άλλα 261 γραμμάρια ακατέργαστης και 210 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»), μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 90 αεροστεγείς συσκευασίες.
Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν, όπως και τέσσερα κινητά που είχε για να επικοινωνεί με τους «πελάτες» του ο Βρετανός, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία.
Άρτα: Σύλληψη 32χρονου για ηρωίνη
Στην πόλη της Άρτας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 32χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 27,76 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση